Geschiktheid

Passend in fitness: het vinden van tijd voor lichamelijke activiteit

Het vinden van tijd voor fitness kan hard zijn. De sleutel is waardoor het zeer geschikt. Overweeg deze praktische suggesties.

Weet je conditie is belangrijk voor uw gezondheid en welzijn. En wilt u meer actief te krijgen, maar je dagen zijn een waas van werk, huishoudelijke taken, boodschappen doen, en tijd met familie en vrienden. Afgezien van genoeg tijd om te slapen - laat staan ​​uit te oefenen - kan hard zijn.

Dus hoe kan je tijd voor fitness vinden? De sleutel is om flexibel te zijn en maken fitness een manier van leven. En vergeet niet alle fysieke activiteit - niet alleen formele trainingsprogramma's - voegt tot een gezonder je.

Passend in fitness thuis

Tijd doorgebracht in huis niet hoeft te worden "couch potato" tijd. Om fitness een prioriteit maken thuis:

 • Vroeg wakker. Krijg tot 30 minuten eerder dan je normaal doet en gebruik de extra tijd te lopen op de loopband of maak een stevige wandeling door de buurt.
 • Maken klusjes tellen. Mop de vloer, schrob het bad of doen ander huishoudelijk werk in een tempo snel genoeg om je hart pompen. Buitenwerk telt, ook. Maaien van het gazon met een push maaier is een geweldige manier om calorieën te verbranden. Harken en schoffelen versterken van uw armen en rug, en het graven werkt je armen en benen.
 • Wees actief tijdens het kijken naar tv. Gebruik hand gewichten, rijd een stationaire fiets of doe een stretching routine tijdens uw favoriete programma's. Krijgen van de bank af om het kanaal te veranderen of het volume aan te passen.
 • Betrek de hele familie. Neem groep wandelingen voor of na het diner. Spelen vangen. Rijd uw fiets. Het beste is om te bouwen tot ongeveer 30 minuten van continue activiteit, maar je kunt oefenen in kortere uitbarstingen, ook.
 • Krijg je hond in de wet. Neem dagelijkse wandelingen met Fido of Fluffy. Als u niet een hond hebben, een lenen. Een enthousiaste hond kan geven u de motivatie die u nodig hebt om lace up van uw wandelschoenen.

Zie ook

Passend in fitness: het vinden van tijd voor lichamelijke activiteit

Uit te werken op het werk

Om te passen in meer fysieke activiteit terwijl je op het werk:

 • Maak optimaal gebruik van uw woon-werkverkeer. Loop of fiets naar het werk. Als u met de bus, uitstappen een paar straten vroeg en loop de rest van de weg.
 • Neem de trap wanneer je kunt. Als je een vergadering op een andere verdieping, stapt uit de lift een paar verdiepingen vroeg en gebruik maken van de trap. Beter nog, sla de lift geheel.
 • Neem fitness pauzes. Liever dan opknoping in de lounge met koffie of een snack, een korte wandeling.
 • Start een middag wandelen groep. De regelmatige routine en de steun van je collega's kan je helpen stok met het programma.
 • Zet het op de kalender. Plan lichamelijke activiteit zoals u elke andere afspraak tijdens de dag zou doen. Heeft uw oefening plannen voor elke onderbreking die langs komt niet veranderen.
 • Neem het op de weg. Als u reist voor het werk, plan vooruit. Breng uw jump-touw of kiezen voor een hotel dat fitnessfaciliteiten heeft. Als je vastzit in een luchthaven te wachten op een vliegtuig, pak je koffers en maak een wandeling.

Meer tips voor montage in fitness

Fitness. Wees actief tijdens het kijken naar tv.
Fitness. Wees actief tijdens het kijken naar tv.

Hier zijn een paar manieren waarop u kunt meer activiteit toe te voegen aan uw routine:

 • Haal meer uit boodschappen. Wanneer je naar het winkelcentrum of supermarkt, park naar de achterkant van de partij en loop de extra afstand. Als je een beetje extra tijd, loop naar binnen voor een ronde of twee voordat u begint met winkelen. Houd een paar wandelschoenen in uw auto, zodat je klaar bent als je een paar minuten voor de oefening.
 • Plan actieve uitjes. Maak een afspraak met een vriend om te wandelen in een park, of een familie-uitstapje naar de dierentuin.
 • Get sociaal. Probeer een dance club, wandelen groep of golf league. Aanmoediging van anderen kan u helpen te blijven met een nieuwe activiteit.
 • Word lid van een team. Aanmelden voor een softbal, voetbal of volleybal team via uw lokale parken en recreatie-afdeling. Het maken van een inzet voor een team is een grote motivator.
 • Word lid van een fitnessclub. Schrijf u in voor een groep oefening klasse in een nabijgelegen fitnessclub. De kostprijs kan een extra stimulans aan de stok met het zijn.

Er is niet een beste manier om fysieke activiteit passen in uw dag. Uw levensstijl, werk en gezinstaken zal wijzen naar de meest geschikte tijd en plaats voor fitness. Weet wat voor u werkt - en maak dagelijkse fysieke activiteit een gewoonte je houden.

Zie ook