Voeding en gezond eten

Couponing en andere zuinige voeding shopping tips

Geld wilt besparen op uw boodschappen rekening? probeer deze snuggere shopping tips.

Proberen om gezonder te eten en geld te besparen door het opstellen van meer maaltijden thuis? Dat is een slimme zet. Uiteraard kunt u nog steeds groot te brengen in de supermarkt. Maar met behulp van coupons en andere zuinige voeding shopping tips, kunt u knippen uw boodschappen rekening - en toch gezond te eten.

Sceptisch? Wees niet. U kunt tal van middelen om u te helpen een karig voedsel shopper terwijl nog aandacht te besteden aan voeding vinden. Twee volwassenen en twee kinderen in de leeftijd van 6 en 11 - - bijvoorbeeld, heeft het ministerie van Landbouw een "zuinig plan" voor het voeden van een gezin van vier geschapen dat de Dietary Guidelines voor de Europeanen en kost slechts 105€ per week ontmoet.

Voeding en gezond eten. Investeer tijd om geld te besparen.
Voeding en gezond eten. Investeer tijd om geld te besparen.

Je zegt dat je bent niet de zuinige soort? Probeer versoepeling in het met een paar van de zuinige voedsel shopping tips hieronder. U kunt ontdekken dat het zijn zuinig is niet zo stoer - en kan zelfs lekker.

Voordat je het huis verlaten

Zuinig voedsel shoppen begint voordat je de supermarkt geraakt. Neem de tijd thuis om uw nietjes te herzien en een game plan:

 • Clip coupons. Als u geen gebruik van coupons voor artikelen die u regelmatig koopt, mis je uit op spaargeld. Controleer de vliegers die komen in de mail of met uw krant - en check online, ook.
 • Aanmelden. Shopper kaarten, ook wel bonuskaarten, zijn de zekerste manier om te besparen op de meeste supermarktketens. Meld je aan op de supermarkten die je frequent.
 • Word lid van de club. Discount clubs kunt u geld besparen op bulk items. Als je niet kunt gebruiken tot de grote hoeveelheden, overwegen ze te splitsen - en de kosten - met familie of vrienden.
 • Plan vooruit. Maak een menu plan voor de week en dan maak een lijst van de boodschappen die je nodig hebt. Na een lijst helpt u voorkomen dat dure impulsaankopen, evenals de frustratie van het krijgen van thuis met boodschappen, maar met geen enkel plan voor het gebruik ervan.
 • Verandert de focus. Dial terug op het vlees. Probeer een of twee vleesloze diners per week. Bouw de maaltijd rond groenten, bonen en granen - ze zijn goedkoper, minder vet en meer vezels dan vlees is. Gebruik ze om het vullen van soepen, stoofschotels en eenpansgerechten te maken.
 • Controleer de pantry. Gebruik uw voorraden in plaats van hen te laten stof te verzamelen. Gebruik ingeblikte bonen en tomaten op chili maken of zweep een fruitsalade van een paar blikjes fruit.
 • Investeer tijd om geld te besparen. Tijd maken voor een aantal prep werk in de keuken kan betekenen grote besparingen. Beschouw dit voorbeeld: Pre-cut broccoliroosjes zijn twee keer zo duur per pond als geheel broccoli.

Zie ook

Couponing en andere zuinige voeding shopping tips

Wanneer u duwen bent de kar

Zelfs in moeilijke economische tijden vind je aanbiedingen in de supermarkt. Met deze tips en trucs, zult u een super saver als je de supermarkt hit:

 • Raadpleeg uw lijst en coupons. Laat uw prep werk verloren gaan. Zorg ervoor dat u uw boodschappenlijstje en coupons mee te nemen naar de winkel. Dan vasthouden aan uw lijst.
 • Kijk verder dan de grote merken. Store merknamen zijn 25 procent goedkoper dan de gemiddelde vergelijkbaar merknaam producten. En in veel gevallen zult u niet in staat zijn om het verschil te proeven.
 • Wees slim over organische stoffen. Biologisch betekent vaak duur. Dus kiezen alleen voor biologische producten die de neiging heeft om pesticiden haven bij traditioneel geteeld, zoals selderij, perziken en aardbeien.
 • Kan het of tas kan zijn. Verse producten dreigt uw budget buste, probeer dan in blik of diepgevroren alternatieven. En als je een verkoop, voorraad omhoog. Lees ook zakken producten, zoals aardappelen, die zijn over het algemeen goedkoper per pond dan zijn hun losse tegenhangers.
 • Sturen duidelijk van junk food. Lege calorieën uit chips en snoep zijn geen koopje. Gebruik uw voedsel dollars te voedselrijk eten te kopen om je lichaam brandstof.
 • Loop even naar de bakker Store gemaakte goederen zijn vaak goedkoper -. En frisser - dan zijn commerciële merken. U kunt ook besparen door het kopen van dag-oud brood. Als je het heel brood niet kan gebruiken, zet de helft in de vriezer voor later.
 • Kijk hoog en laag. Retailers meestal gezet items ze willen dat u koopt op de premie ooghoogte plank, maar je kunt minder dure items op de boven en onder planken vinden. Bovendien hebben sommige kruideniers verkopen dezelfde producten tegen verschillende prijzen in verschillende delen van de winkels. Bijvoorbeeld, kunt u vinden dat een kaas voorzieningen bij de delicatessenwinkel zijn beschikbaar voorgesneden in de gekoelde geval voor minder.
 • Controleer het tabblad. Niet verlaten de winkel totdat u uw ontvangstbewijs beoordelen. Zes procent van de shoppers verslag overbeladen in de supermarkt kassa.
 • Denk seizoensgebonden. Controleer boeren markten voor verse, lokale producten. Door het kopen in het seizoen, voedsel krijg je op zijn hoogtepunt en soms ook geld besparen. Overweeg inblikken of invriezen artikelen voor off-season gebruik.

Langetermijnsparen

Naar aanleiding van deze tips kunnen u helpen te besparen op eten rekeningen, terwijl nog aan het eten van een gezond dieet. Maar wist u dat healthfully eten kan ook helpen dure medische zorg later te voorkomen? Een gezonde voeding, zoals het mediterrane dieet - dat rijk is aan fruit, groenten, peulvruchten en volkoren granen, en beperkt ook rood vlees en benadrukt "goede" vetten - kan uw risico op hart-en vaatziekten en andere chronische aandoeningen te verminderen. Het is moeilijk om een ​​grotere bang voor je buck dan dat vinden.

Zie ook