Volwassen gezondheid

Workplace oefeningen: hoe om calorieën te verbranden op het werk

U kunt uw dagen doorbrengen op een bureau, maar je hoeft niet om het te nemen zitten. Maak werkplek oefeningen - van fitness pauzes aan het lopen vergaderingen - onderdeel van uw routine.

Als je je best doet tijd voor lichamelijke activiteit opzij te zetten, hetzij vóór het werk of na het werk, goed voor u - maar het vinden van tijd om te oefenen kan een uitdaging voor iedereen die een drukke agenda zijn. Waarom niet werken terwijl je op het werk? Overweeg 10 manieren om werkplek oefeningen maken deel uit van uw routine.

Nr 1: maak het beste van uw woon-werkverkeer

Loop of fiets naar het werk. Als u met de bus of de metro, uitstappen een paar straten vroeg of op een eerder stoppen dan normaal en loop de rest van de weg. Als je rijdt om, park werken aan het eind van de parkeerplaats - of park in de hoop voor een nabijgelegen gebouw. In uw gebouw, neem de trap in plaats van de lift.

Nr 2: zoeken naar mogelijkheden om op te staan

U zult meer calorieën staan ​​dan zitten verbranden. Staan tijdens het praten aan de telefoon. Beter nog, probeer dan een staande receptie - of improviseren met een hoge tafel of toonbank. Lunchen opstaan. Handel instant messaging en telefoongesprekken voor wandelingen naar andere bureaus of kantoren.

No 3: neem fitness pauzes

Liever dan opknoping in de lounge met koffie of een snack, maak een stevige wandeling of doe wat zachte stretching. Bijvoorbeeld, het gezicht recht vooruit, dan verlaag je kin naar je borst. Of, tijdens het staan, pak een van je enkels - of je broekspijp - en breng het op de richting van je bil. Houd elke stretch voor 15 tot 30 seconden.

Nr 4: handel uw bureaustoel voor een fitness-bal

Overwegen de handel in uw bureaustoel voor een stevig opgeblazen fitness of stabiliteit bal, zolang u in staat om veilig te balanceren op de bal bent. Je zult je evenwicht en toon uw core spieren te verbeteren tijdens de vergadering op uw bureau. U kunt zelfs gebruik maken van de fitness-bal voor wand squats of andere werkplek oefeningen tijdens de dag.

No 5: houd fitness apparatuur in uw werkgebied

Store weerstand banden - rekbare snoeren of buizen die gewicht-achtige weerstand bieden wanneer je aan trekken - of kleine hand gewichten in een bureaula of kast. Doen arm krullen tussen de vergaderingen of taken.

Zie ook

Workplace oefeningen: hoe om calorieën te verbranden op het werk

Nr. 6: krijgen sociale

Organiseer een middag wandelen groep. U zou kunnen worden omringd door mensen die bereid zijn om lace up hun wandelschoenen - en houden elkaar verantwoordelijk voor regelmatige lichaamsbeweging. Geniet van de kameraadschap, en bieden aanmoediging om elkaar wanneer het moeilijk wordt.

Nr. 7: gedrag vergaderingen op de gaan

Wanneer het is praktisch, plannen lopen vergaderingen of wandelen brainstormsessies. Doe ronden binnen uw gebouw of, als het weer meewerkt, neem je wandelschoenen vergaderingen buiten.

Nr 8: halen het tempo

Als uw baan gaat lopen, doe het sneller. Hoe meer je loopt en hoe sneller uw tempo, hoe groter de voordelen.

Nr 9: als u op reis voor het werk, plan vooruit

Als je vastzit in een luchthaven te wachten op een vliegtuig, pak je koffers en maak een stevige wandeling. Kiezen voor een hotel dat fitness faciliteiten heeft - zoals loopbanden, gewicht machines of een zwembad - of breng uw apparatuur met u. Jump-touwen en weerstand banden zijn gemakkelijk te sluipen in een koffer. Natuurlijk kunt u jumping jacks, crunches en andere eenvoudige oefeningen te doen zonder apparatuur helemaal.

Nr 10: probeer een loopband bureau

Volwassen gezondheid. Workplace oefeningen: hoe om calorieën te verbranden op het werk.
Volwassen gezondheid. Workplace oefeningen: hoe om calorieën te verbranden op het werk.

Als u klaar bent om de werkplek te bewegen naar het volgende niveau bent, overweeg dan een meer gerichte walk-en-werk aanpak. Als je veilig en comfortabel kan de positie van uw werkblad boven een loopband - met een computerscherm op een stand, een toetsenbord op een tafel of een gespecialiseerde loopband-ready verticale desk - je zou kunnen lopen terwijl u werkt. In feite, onderzoekers schatten dat overgewicht kantoorwerkers die vervangen zitten computertijd met het lopen computertijd met twee tot drie uur per dag 44-66 pond (20 tot 30 kg) in een jaar zou kunnen verliezen. Het tempo hoeft niet te zijn levendig, noch heb je nodig om te zweten. Hoe sneller je loopt, echter, hoe meer calorieën je verbrandt.

Wilt u meer ideeën voor de werkplek oefeningen? Plan een wandelende bijeenkomst om ideeën te brainstormen met uw leidinggevenden of collega's. Vergeet niet, elke fysieke activiteit telt!

Zie ook

Volwassen gezondheid