Zorgverleners

Volwassen dagdienst: wat u moet weten

Als je de zorg voor een dierbare, zou een volwassen dag service is goed voor jullie beiden zijn. Ken de opties en hoe om te helpen uw geliefde te passen.

Als je een verzorger, kunt u misschien nieuwsgierig naar volwassen dagdiensten - programma's die zorg en gezelschap voor oudere volwassenen die hulp of begeleiding nodig hebben tijdens de dag te bieden. Welke soorten diensten doen verschillende programma's bieden? Zou je geliefde comfortabel op een volwassen dag dienst voelen? Begrijp deze bron voor zorgverleners en hoe een volwassen dag service die u en uw geliefde zou kunnen profiteren.

Wat zijn de verschillende soorten van volwassen dag diensten?

Volwassen dag diensten, ook wel volwassen opvang of volwassene dag programma's, zijn meestal geopend tijdens de normale werkuren. Een volwassen dag dienst zou een stand-alone voorziening worden of zich bevinden binnen een senior centrum, verpleeghuis, religieuze instelling, ziekenhuis of school. Er zijn twee hoofdtypen van volwassen dag diensten, waaronder:

  • Volwassen sociale dagdienst. Dit soort van volwassen dag service biedt sociale activiteiten, maaltijden en recreatie. Beperkte gezondheidszorg kunnen ook worden verstrekt. Zo kan een personeelslid te kunnen herinneren je geliefde wanneer het tijd is om zijn of haar medicijnen in te nemen.
  • Volwassen dag gezondheidszorg service. Dit soort van volwassen dag service biedt sociale activiteiten en maaltijden evenals intensieve diensten voor gezondheidszorg en therapie voor mensen met ernstige gezondheidsproblemen of medische aandacht nodig gedurende de dag. Sommige programma's bieden zorg voor mensen die een verscheidenheid van omstandigheden, terwijl andere centra gespecialiseerd in uitsluitend de zorg voor mensen die dementie, psychische aandoeningen of een ontwikkelingsstoornis hebben.

Zie ook

Volwassen dagdienst: wat u moet weten

Hoe kan ik mijn geliefde te passen aan een volwassene dag service?

Verzorgers. Volwassen sociale dagdienst.
Verzorgers. Volwassen sociale dagdienst.

Wees geduldig. Het kan enige tijd duren voor uw geliefde op hun gemak voelen bij een volwassene dag dienst - vooral als je geliefde is gebleken ongemak in groep instellingen in het verleden of als je geliefde is geworden ingetrokken wegens zijn of haar gezondheid. Geef je geliefde een kans om zijn of haar nieuwe omgeving weten alvorens te beslissen of een programma wel of niet een goede pasvorm.

Als uw geliefde heeft dementie, introduceren hem of haar naar een volwassen dag dienst zo vroeg mogelijk. Uw geliefde zal een groter vermogen om aan te passen aan een volwassene dag dienst hebben wanneer hij of zij is nog steeds in staat om te begrijpen en te genieten van haar aanbod.

Waar kan ik meer over volwassen dag diensten?

U kunt lokaliseren volwassen dag diensten beschikbaar zijn in uw omgeving door het gebruik van de Administratie op Eldercare Locator website Aging's. Het zal contactinformatie voor uw staat of lokale Ruimte Agentschap on Aging (AAA), die kunnen helpen bij het vinden care service providers. Controleer ook om te zien of je staat heeft een volwassen dagprogramma vereniging.

Zie ook