Baby-en peuter gezondheid

Baby-en peuter gezondheid

Of u nu een nieuwe ouder of een doorgewinterde veteraan, misschien heb je veel vragen over baby-en peuter gezondheid. Welke vaccins heeft uw kind nodig? Wat is de beste manier om de temperatuur van uw kind te nemen? Wat kunt u verwachten bij goed kind examens? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in baby-en peuter gezondheid?

Baby en peuter gezondheid. Baby en peuter gezondheid.
Baby en peuter gezondheid. Baby en peuter gezondheid.

Hoe meer je weet over baby-en peuter gezondheid, hoe comfortabeler je zult voelen de zorg voor uw kind. Begin met het delen van uw vragen over baby-en peuter gezondheid met de arts van uw kind. Vergeet niet, niets is te triviaal als het gaat om de gezondheid van uw kind.

Ook weten hoe u de arts van uw kind tussen bezoeken te bereiken. Vragen over baby-en peuter gezondheid kunnen opduiken op elk gewenst moment - en weten hulp beschikbaar is kan kostbare gemoedsrust te bieden.

Zie ook

Pasgeboren gezondheid

Een pasgeboren brengt een wervelwind van activiteit in je leven. Op het eerste, misschien pasgeboren gezondheid lijkt beperkt tot rond-de-klok voeden, baden, luiers verversen en rustgevend - maar er is meer aan pasgeboren gezondheid dan deze basics. Andere pasgeboren gezondheid hoogtepunten zijn de zorg voor uw pasgeboren huid, het decoderen van uw pasgeboren kreten en het bevorderen van de ontwikkeling van uw baby.

Pasgeboren gezondheid strekt zich ook uit naar de ouders. Immers, een goede verzorging van je baby omvat het nemen van goede zorg voor jezelf. Sluipen zo veel slapen als mogelijk, en wees niet bang om hulp te vragen wanneer je een pauze nodig.

Pasgeboren zorg kan je leven op zijn kop zet, en pasgeboren gezondheid betreft kan soms overweldigend lijken. Waarderen de vreugde uw pasgeboren brengt uw leven - en omgaan met alles wat op een dag op een moment.

Zie ook

Gezondheid van het kind

Het lijkt misschien dat je baby elke dag leert iets nieuws. In feite, elke ervaring - van knuffelen voordat dutje tijd om te luisteren naar chatter van een broer of zus - helpt uw ​​baby te leren meer over zijn of haar wereld.

Als je baby groeit en verandert, kun je nieuwe vragen over de gezondheid van het kind hebben. Hoe kan je aan te moedigen uw baby te slapen door de nacht? Wanneer moet je voorstellen vast voedsel? Wanneer zal je baby zitten? Wat zijn rode vlaggen voor de gezondheid van het kind?

Arts van uw baby is een geweldige bron voor het leren meer over gezondheid van het kind. Maak gebruik van andere middelen voor gezondheid van de zuigeling, ook, zoals verpleegkundige gegevens lijnen. Boven alles, vertrouw op je instinct. Als het gaat om gezondheid van de zuigeling, de timing is cruciaal. Hoe eerder problemen worden ontdekt, kan de eerdere behandeling te beginnen.

Zie ook

Peuter gezondheid

Voor een peuter, elke dag is een nieuw avontuur - en constant in beweging is vaak de naam van het spel. Daarom is de veiligheid van kinderen is een eerste peuter gezondheids-zorg. Neem eenvoudige voorzorgsmaatregelen om valpartijen, brandwonden en andere huishoudelijke ongelukken te voorkomen.

Voor veel ouders, beperkte woordenschat van een peuter leidt tot een andere peuter gezondheidsproblemen - zoals driftbuien. Leer waarom driftbuien gebeuren, en wat u kunt doen om goed gedrag te stimuleren.

Peuter gezondheid wordt ook gekenmerkt door belangrijke mijlpalen, zoals zindelijkheidstraining. Weet wanneer het tijd is om zindelijkheidstraining te beginnen - en, als uw kind verzet, wanneer het tijd is om te stoppen.

Zoals altijd, de arts van uw kind is een geweldige bron voor vragen over peuter gezondheid. Begrijpen wat te verwachten van uw peuter, en welke peuter gezondheid betreft verdienen speciale aandacht.

Zie ook