Bil lift

Definitie

Een bil lift is een cosmetische chirurgische ingreep om het uiterlijk van de billen te verbeteren. Het typisch uitgevoerd worden bij een riem lipectomy of lager body lift de billen, lies, dijen en buik contour.

Tijdens een bil lift, worden overtollige huid en vet van de billen verwijderd. De resterende huid wordt dan verplaatst naar een meer afgezwakt look te creëren.

U kunt ervoor kiezen om een ​​bil lift hebben als je billen lijken uitgezakt wegens gewichtsverlies, veroudering of genetica. Een bil lift kan het imago van uw lichaam verhogen.

Waarom is het gedaan

Als je ouder wordt, verandert je huid en wordt losser. Naast veroudering, schade door de zon, kunnen schommelingen in gewicht en genetische factoren bijdragen aan een slechte huidelasticiteit. Dit kan je billen, evenals andere delen van uw lichaam, veroorzaken te verzakken.

Een bil lift wordt meestal gedaan in combinatie met andere contouring procedures lichaam. Je zou kunnen overwegen een bil lift als u:

 • Hebben verloren een aanzienlijke hoeveelheid gewicht
 • Zijn overgewicht en zijn niet in staat om een ​​aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen door lichamelijke activiteit en veranderingen in uw dieet
 • Hebben een normaal gewicht, maar willen een dramatische verbetering van de uitstraling van uw onderlichaam
 • Hebben een normaal gewicht, maar uw huid zal niet na liposuctie samentrekken als gevolg van slechte elasticiteit verband met de vergrijzing

Houd in gedachten dat een bil lift uw huid de kwaliteit niet zal veranderen.

Een bil lift is niet voor iedereen. Uw arts kan waarschuwen tegen een bil lift als u:

 • Een ernstige chronische aandoening, zoals hart-en vaatziekten of diabetes
 • Van plan om een ​​aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen
 • Hebben een body mass index die groter is dan 32
 • Een roker
 • Hebben een onstabiele psychische aandoening

Risico's

Een bil lift brengt verschillende risico's, waaronder:

 • Vochtophoping onder de huid (seroma). Drainage buizen blijven zitten na de operatie kan helpen het risico van seroma. Uw arts kan ook vocht te verwijderen na de operatie met behulp van een naald en spuit.
 • Slechte wondgenezing. Soms gebieden langs de incisie lijn te genezen slecht of beginnen te scheiden. Je zou kunnen antibiotica worden gegeven als er een wondgenezing probleem.
 • Littekens. Incisie littekens van een bil lift permanent zijn, maar meestal geplaatst in gebieden die niet zijn goed zichtbaar.
 • Veranderingen in de gevoeligheid van de huid. Tijdens een bil lift, de herpositionering van uw weefsels kunnen beïnvloeden oppervlakkige gevoelszenuwen. Je zult waarschijnlijk het gevoel wat verminderd gevoel of gevoelloosheid. Deze gevoelloosheid vermindert meestal in de maanden tot jaar na de procedure.

Net als elke andere vorm van een grote operatie, een bil lift een risico op bloedingen, infecties en een negatieve reactie op de anesthesie.

Hoe je voor te bereiden

In eerste instantie zult u praten met een plastisch chirurg over een bil lift. Tijdens uw eerste bezoek, uw plastisch chirurg zal waarschijnlijk:

 • Controleer uw medische voorgeschiedenis. Wees voorbereid op vragen over huidige en vroegere medische aandoeningen te beantwoorden. Praten over eventuele medicijnen die u gebruikt of onlangs heeft gebruikt, alsmede alle operaties die je hebt gehad. Als je verlangen naar een bil lift is gerelateerd aan gewichtsverlies, zal uw arts waarschijnlijk vragen gedetailleerde vragen over uw gewichtstoename en verlies, evenals uw dieet.
 • Doe een lichamelijk onderzoek. Om uw behandelmogelijkheden, zal de arts bloedonderzoek doen en onderzoeken uw billen, huid-en onderlichaam. De arts kan ook foto's van je billen te nemen voor uw medisch dossier.
 • Bespreek uw verwachtingen. Leg uit waarom je wilt een bil lift en wat je hoopt te qua uiterlijk na de procedure. Zorg ervoor dat u inzicht in de voordelen en risico's, met inbegrip van littekens.

Voordat een bil lift je zou ook moeten:

 • Stoppen met roken. Roken vermindert de doorbloeding in de huid en kan het genezingsproces vertragen. Roken kan ook aanzienlijk het risico op complicaties, zoals vertraagde wondgenezing verhogen wond scheiding en infectie. Als u rookt, zal uw arts u aanbevelen stoppen met roken voor de operatie en tijdens het herstel.
 • Vermijd bepaalde medicijnen. Je zult waarschijnlijk nodig om te voorkomen dat aspirine, anti-inflammatoire geneesmiddelen en kruiden-supplementen, die toenemen bloeden kan.
 • Handhaven van een stabiel gewicht. Idealiter heb je een stabiel gewicht voor ten minste drie maanden te handhaven voor het hebben van een bil lift. Als je te zwaar bent, zal uw arts u aanbevelen afvallen voordat de procedure. Significant gewichtsverlies na de ingreep kan uw resultaten verminderen.
 • Neem medicatie om complicaties te voorkomen. Kort voordat uw bil lift, moet u beginnen met het nemen van een antistollingsmiddel om bloedstolling te voorkomen.
 • Regelen voor hulp tijdens het herstel. Maak plannen voor iemand om je naar huis na de operatie en bij je blijven als je begint te herstellen.

Wat u kunt verwachten

Een bil lift wordt gedaan in een ziekenhuis of een poliklinische chirurgische faciliteit. Tijdens een bil lift, zult u comfortabel met behulp van narcose - die u buiten bewustzijn raken.

Een buis (katheter) zal in uw blaas worden geplaatst om urine te verzamelen. Je benen wordt geplaatst in apparaten genaamd sequentiële compressie laarzen, die worden gebruikt om bloedstolling tijdens en na de operatie.

Tijdens de procedure
Uw plastisch chirurg maakt een sneetje langs de onderrug, van heup tot heup. De overtollige huid onder de incisie wordt omhoog getrokken, het opheffen van de billen. De extra huid en vet wordt dan verwijderd.

Tijdens de procedure zal worden gegeven een antibioticum om het risico op infectie te verminderen. Speciale warming-apparaten zal ook worden gebruikt om u te helpen een normale lichaamstemperatuur te handhaven.

De procedure duurt gewoonlijk twee tot drie uur.

Na de procedure
Na een bil lift, zal uw incisie waarschijnlijk worden gedekt met chirurgische dressing. Een of meer drains worden meestal onder de wond geplaatst en dicht bij de incisie lijn om overtollig bloed of vocht af te voeren.

Leden van uw gezondheidszorg team zal ook helpen na een bil lift om te voorkomen dat de vorming van bloedstolsels u zo vroeg als de eerste dag lopen.

Bil lift. Vochtophoping onder de huid (seroma).
Bil lift. Vochtophoping onder de huid (seroma).

Je zult waarschijnlijk voelt matige pijn, die in eerste instantie zal worden gecontroleerd door intraveneuze pijnmedicatie. Drains kan op zijn plaats blijven gedurende een tot drie weken na de operatie. Uw arts of een lid van uw gezondheidszorg team zal u tonen hoe te legen en zorg voor uw riolering. Mogelijk moet u doorgaan met het innemen van een antibioticum en antistollingsmiddel voor 10 dagen na uw bil lift.

Je hebt een ondersteunend kledingstuk te dragen voor maximaal vier weken na uw bil lift. Dit zal helpen voorkomen dat vloeibare opbouw en ondersteuning bieden, terwijl je genezen. Uw arts zal u uitleggen hoe de zorg voor uw litteken. Litteken beheer kan onder gebruik van siliconen lakens litteken crème en massage. Het uiterlijk van je litteken zal blijven verbeteren in de tijd.

Voor de eerste maanden na een bil lift, moet u zorg te dragen bij het verplaatsen van-het verhogen van uw activiteit niveau langzaam - en posities die uw incisie lijn inspannen om de heropening van de wond te voorkomen voorkomen. Uw arts zal specifieke instructies geven. Daarnaast moet u plannen follow-up bezoeken met uw arts over de loop van het volgend jaar.

Resultaten

Door het verwijderen van overtollige huid en vet van je billen, kan een bil lift u een strakkere huid te geven.

Bil lift resultaten zijn meestal langdurig. Houd in gedachten dat het handhaven van een stabiel gewicht is cruciaal voor het behoud van uw resultaten.