De gezondheid van kinderen

De gezondheid van kinderen

Voeding en fitness zijn de hoekstenen van de gezondheid van kinderen.

Om uw kind een voorsprong op levenslang fitness, overweeg sport en andere kindvriendelijke lichamelijke activiteiten voor kinderen. Met uw aanmoediging, zijn de kansen van een paar sporten zal uw kind interesse vonk. En overwegen andere klassieke tips van gezondheidsdeskundigen van kinderen, zoals het bevorderen van de activiteit - geen oefening - en het goede voorbeeld zelf.

U kunt ook de bevordering van de gezondheid van kinderen door uw kind aan te moedigen om een ​​verscheidenheid van gezonde voeding en controle porties te eten. Leren welke voedingsstoffen nodig zijn, in welke mate, en hoe de richtlijnen te wijzigen als een kind ouder wordt.

Natuurlijk, andere kinderen gezondheidsproblemen materie, ook - zoals vaccins, de veiligheid van kinderen en de school de gezondheid. Delen eventuele problemen die u zou kunnen hebben over de gezondheid van kinderen met de arts van uw kind.

Zie ook

Kleuters

Waarom doen kleuters weerstaan ​​naar bed gaan? Wat zijn de belangrijkste mijlpalen in de ontwikkeling voor kleuters? Wat doen kleuters moeten weten over seks? Welkom in de wereld van gezondheid kleuters! Krijg antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen over kleuters.

Het maken van bewuste keuzes over de gezondheid kleuters vandaag kan leiden tot goede gewoonten en goed gedrag gedurende de kinderjaren. Immers, het onderwijs van uw kleuter om gezonde voedingskeuzes te maken nu wordt het podium voor een leven lang gezond dieet. Putting jeugd slapengaan problemen op rust kan zorgen voor een goede nachtrust voor zowel u als uw peuter voor de komende jaren. En begrijpen van typische voorschoolse ontwikkelingsmijlpalen kan u helpen de groei en ontwikkeling van uw peuter monitoren.

Zie ook

Elementaire studenten

Zorgen over elementaire studenten doorgaans concentreren op school-kwesties - zoals pesten, school voeding en seksuele voorlichting.

De gezondheid van kinderen. De gezondheid van kinderen.
De gezondheid van kinderen. De gezondheid van kinderen.

Kindertijd pesten en geweld op school kan levenslange gevolgen hebben voor elementaire studenten hebben. Als uw kind is bezorgd over pestkoppen, luisteren naar zijn of haar zorgen. Dan is uw kind helpen creëren van een plan om te stoppen met pesten in zijn tracks.

Wanneer spreken van de gezondheid elementaire kinderen draait om seksuele voorlichting, bedenk dan dat elementaire studenten niet een tell-all discussion nodig. Volg aanwijzingen van uw kind over wat hij of zij nodig heeft om te weten - en wanneer.

Het is ook belangrijk om te weten waarom elementaire studenten ziek zo vaak en de beste manieren om ziekte te voorkomen in de klas. Beter nog, kunt u gebruik maken van dezelfde tips spreiden ziekte thuis te voorkomen.

Zie ook