De gezondheid van kinderen

Veiligheid Halloween: tips voor trick-or-treaters

Maak halloween veiligheid onderdeel van uw vakantie plezier. Begin met deze praktische Halloween veiligheidstips.

Het is de tijd van het jaar voor de kostuums, snoep, en trucs en verrassingen. Zet eerst de veiligheid van Halloween met deze common-sense tips.

Carve veilig

Zijn uw kinderen bedelen om pompoenen te snijden? Maak de veiligheid van Halloween een familie-aangelegenheid.

 • Versieren met stiften of verf. Laat jonge kinderen tekenen gezichten op pompoenen met wasbare tellers of kindvriendelijke verf. Laat geen snijwerk aan een volwassene.
 • Gebruik kaarsen met zorg. Leg kaarslicht pompoenen op een stevige ondergrond uit de buurt van gordijnen en andere brandbare voorwerpen. Laat nooit kaarslicht pompoenen onbeheerd. Beter nog, licht pompoenen met zaklampen of batterij-aangedreven vlamloze kaarsen plaats.

Krijg knap met kostuums

Van harige dieren tot prinsessen en superhelden, het kiezen van kostuums verstandig is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van Halloween.

 • Hoe helderder het beter. Of je nu een kostuum kopen of zelf een maken, kies felle kleuren en brandvertragende materialen. Als uw kind zal zijn trick-or-behandeling buiten in het donker, hechten reflecterende tape om zijn of haar kostuum.
 • De grootte het recht Bij het ​​koud buiten, zorg ervoor dat kostuum van uw kind is los genoeg voor warme kleding eronder te worden gedragen -. Maar niet lang genoeg om te struikelen veroorzaken. Vermijd te grote schoenen en hoge hakken.
 • Sla de maskers. Een masker kan het gezichtsvermogen van uw kind belemmeren, vooral als hij glipt uit zijn plaats. Gebruik kindvriendelijke make-up plaats.
 • Beperk accessoires Spitse rekwisieten -. Zoals toverstokjes, zwaarden en messen - kan veiligheidsrisico's opleveren.

Zie ook

Veiligheid Halloween: tips voor trick-or-treaters

Trick-or-treat met zorg

De belofte van Halloween snoep kunnen sterren te verlaten in de ogen van uw kind, maar de veiligheid van Halloween regeert nog steeds.

 • Krijgen op de pret. Begeleiden trick-or-treaters jonger dan 12. Pin een stuk papier met de naam van uw kind, adres en telefoonnummer binnenzak van uw kind voor het geval je gescheiden. Moedig oudere kinderen om trick-or-behandelen met een groep vrienden, ouders of oudere broers en zussen. Zorg ervoor dat iemand in de groep draagt ​​een zaklamp met nieuwe batterijen.
 • Blijf dicht bij huis. Sta niet toe dat je kind om van deur tot deur te gaan in een onbekende omgeving.
 • Set spelregels. Als uw kind zal zijn trick-or-behandeling zonder jou, stellen een route en stel een avondklok. Beoordelen veiligheidsvoorschriften, waaronder een verblijf met de groep, lopen alleen op de stoep, naderende alleen duidelijk verlichte huizen en nooit gaan in een huis. Misschien wilt u uw kind een mobiele telefoon te geven voor de avond zou hij of zij contact met u opnemen.
 • Inspecteer de traktaties voorzichtig. Laat uw kind snack, terwijl hij of zij is trick-or-behandeling. Voed uw kind een gezonde snack voordat, en inspecteer de traktaties alvorens uw kind om te duiken inch Gooi alles wat niet is verzegeld, heeft de verpakking gescheurd of kijkt twijfelachtig. Als je jonge kinderen hebt, onkruid uit gom, pinda's, harde snoepjes en andere verstikkingsgevaar.
 • Rantsoen van de buit. Als uw kind verzamelt klodders goodies, uitdelen van een paar stukken tegelijk en sla de rest. U kunt zelfs uw kind vragen of hij of zij zou graag wat ruilen - of alle - van de snoep voor iets anders, zoals een speciale speelgoed, boek of uitje. Je zou ook suggereren doneren teveel snoep aan een levensmiddel plank of ander goed doel.
 • Het plannen van een feestje. Beschouw het plannen van een trick-or-treat partij met een paar buren in plaats van huis-aan-huis deur kloppen. Versier de garages, een kostuum wedstrijd, en plan spelen en prijzen.

Blijf veilig en sweet op het thuisfront

De gezondheid van kinderen. Versieren met stiften of verf.
De gezondheid van kinderen. Versieren met stiften of verf.

Als u zult het uitdelen van traktaties, zorg ervoor dat je er klaar voor trick-or-treaters bent.

 • Opruimen. Doet weg iets trick-or-treaters zou kunnen struikelen, zoals tuinslangen, speelgoed, fietsen en gazon decoraties. Duidelijk natte bladeren, sneeuw of ander vuil uit de stoep.
 • Schakel de lichten aan. Vervang uitgebrande lampen om een goed zicht op de loopbrug en de voordeur.
 • Bedien uw huisdieren. Neem geen risico dat uw huisdier kan worden bang en jagen of bijten van een kind aan je deur.
 • Overweeg suikervervangers. Plaats van het uitdelen van suiker-beladen behandelt, probeer stickers, glitter potloden, rubber insecten of gekleurd krijt.

Indien u zult rijden op Halloween, horloge voor kinderen die misschien uit pop tussen de geparkeerde auto's. Wees vooral voorzichtig binnenkomen of verlaten van opritten en steegjes. Extra voorzichtigheid kan helpen zorgen voor de veiligheid van Halloween voor iedereen.

Zie ook