De gezondheid van kinderen

Gezond blijven op school: kindvriendelijke tips

Weet je waarom schoolkinderen ziek zo vaak? de beste manieren om uw kind gezond te houden op school? krijgen de antwoorden op deze schoolgezondheid vragen en meer.

Lijkt het alsof je kind ziek is de hele tijd? In de vroege schooljaren, wordt het immuunsysteem van uw kind op de proef gesteld. Immers, zijn jonge kinderen in grote groepen broedplaatsen voor de organismen die ziekte veroorzaken. Hier is waarom besmettelijke ziekte is zo vaak - en wat je kind kan doen om gezond te blijven op school.

Hoe infecties verspreiden

Veel kinderziekten worden veroorzaakt door virussen. Al duurt het is een kind om een ​​virus naar school te brengen voor de verspreiding te beginnen. Beschouw dit gemeenschappelijk scenario - een kind dat een verkoudheid hoest of niest in de klas. De kinderen zitten vlakbij inhaleer de geïnfecteerde respiratoire druppels en de kou verspreidt. Of misschien een kind diarree heeft gebruikt het toilet en keert terug naar de klas, zonder wassen zijn of haar handen. Ziekte-veroorzakende bacteriën kunnen verspreid van alles het zieke kind raakt aan andere kinderen die hetzelfde object aanraakt en daarna hun vingers in hun mond stoppen.

Zie ook

Gezond blijven op school: kindvriendelijke tips

Waarom handen wassen telt

Veelvuldig handen wassen is een van de eenvoudigste - en meest effectieve - manieren om gezond te blijven op school. Herinner uw kind om zijn of haar handen te wassen voor het eten en na gebruik van het toilet, blazen zijn of haar neus, of buiten spelen. Suggereren inzepen up voor zo lang als het duurt om de "Happy Birthday" lied tweemaal te zingen.

Andere scholen gezondheid tips

Gezond verstand kan een lange weg naar gezond te blijven op school gaan. Naast het veelvuldig handen wassen, leren je kind andere schoolgezondheid basics:

  • Gebruik handdesinfecterend. Geef uw kind op basis van alcohol hand sanitizer in zijn of haar bureau te houden. Herinner uw kind om het ontsmettingsmiddel gebruiken voordat het eten van snacks of lunch en na het gebruik van een gedeelde computer muis, puntenslijper, water fontein of andere community voorwerpen. Je zou ook doneren desinfecterende doekjes om de klas voor algemeen gebruik.
  • Bedek uw mond en neus als u hoest of niest. Geef uw kind een pakket van weefsels in zijn of haar bureau te houden. Stimuleer je kind om te hoesten of niezen in een tissue - zet dan het weefsel in de prullenbak, en wast zijn of haar handen of gebruik handdesinfecterend. Als het niet mogelijk is om een ​​weefsel te bereiken in de tijd, herinner uw kind te hoesten of niezen in de holte van zijn of haar elleboog.
  • Houd uw handen uit de buurt van je ogen en uit je mond. Herinner uw kind dat de handen vaak zijn bedekt met ziektekiemen.
  • Deel geen flessen water, voedsel of andere persoonlijke items Bied uw kind deze eenvoudige regel -. Als je het item in je mond, hou het voor jezelf.
De gezondheid van kinderen. Bedek uw mond en neus als u hoest of niest.
De gezondheid van kinderen. Bedek uw mond en neus als u hoest of niest.

Ook helpen uw kind iedereen die een besmettelijke infectie te voorkomen. Nauw contact met een vriend die is besmettelijk - zoals afspelen data of logeerpartijen - kan leiden tot eigen ziekte van uw kind.

Natuurlijk, het is ook belangrijk voor uw kind om te eten een gezond dieet, krijg voldoende slaap, en blijf op zijn of haar vaccinaties - waaronder een jaarlijkse griepvaccin. Aan het verspreiden van ziekte thuis te voorkomen, gebruiken dezelfde tips voor het hele gezin.

Zie ook