De gezondheid van kinderen

Kind slapen: zet voorschoolse slapengaan problemen te rusten

Bedtime moet een strijd zijn. Overweeg voorkomende voorschoolse slapengaan problemen - en wat te doen over hen. Het resultaat zou een goede nachtrust voor de hele familie te zijn.

Je bent verleden middle-of-the-night voedingen en luier veranderingen, maar een goede nachtrust is nog steeds ongrijpbaar. Misschien bedtijd is veranderd in een strijd van testamenten, of je moeite hebt om je peuter te krijgen om te verblijven in zijn of haar bed de hele nacht. Erger nog, kunnen deze slapengaan gevechten worden verlaten van uw kind moe en chagrijnig overdag. Beschouw deze eenvoudige strategieën om de meest voorkomende slapengaan problemen te laten rusten - te beginnen vanavond!

Het probleem: bedtijd is chaotisch

Het scenario: uw dagen en nachten worden geboekt. Je vaak gehaast voelen wanneer je je kind naar bed.

De oplossing: Zelfs als u nodig hebt om uw eigen schema herschikken, is het belangrijk om voor het slapen gaan een prioriteit te maken. Een voorspelbare, kalmerende bedtijd routine is vaak de sleutel tot een goede nachtrust.

Wat zit er in het bedtijd routine is aan jou. Je zou je kind een warm bad, poetsen zijn of haar tanden, lees een paar verhalen en zeggen slapengaan gebeden. Elke avond, zou je je kind te prijzen voor een bepaalde prestatie of te beschrijven iets dat je trots zijn op je kind maakt. Als je voor het slapen gaan muziek spelen, spelen dezelfde liedjes elke avond - en selecteer andere tunes voor muziek overdag. Dan stop je kind precies in bed en welterusten zeggen. Experiment om uit te vinden wat het beste werkt voor u - maar zodra je vestigen op een routine, volgt dezelfde volgorde van gebeurtenissen op hetzelfde moment en in dezelfde volgorde elke nacht.

Het probleem: je kind wil niet naar bed

De gezondheid van kinderen. Kind slapen: zet voorschoolse slapengaan problemen te rusten.
De gezondheid van kinderen. Kind slapen: zet voorschoolse slapengaan problemen te rusten.

Het scenario: Het is bedtijd, maar je kind fusses over gaan slapen omdat hij of zij niet wil missen.

De oplossing: Als uw kind kan horen praten, lachen, of geluiden van de computer of tv, is het gemakkelijk om te zien hoe hij of zij zou zich buitengesloten voelen. Om de overgang naar het slapen gaan te vergemakkelijken, houden het rustig tijdens het laatste uur voor het slapengaan. Houd de TV uit de kamer van uw kind. Wegdoen luidruchtige spelletjes en speelgoed. Zet de televisie, computer en video games in het hele huis. Dim de lichten. Beperk het hele gezin naar rustige activiteiten, zoals het lezen van boeken of het doen van puzzels. Slaap kan er meer aantrekkelijk als iedereen vertraagt ​​voor het slapen gaan.

Het probleem: je kind zal niet in slaap vallen alleen

Het scenario: Uw kind smeekt u om te verblijven in de kamer totdat hij of zij in slaap valt.

De oplossing: Het aanmoedigen van uw kind in slaap te vallen alleen, help hem of haar veilig voelen. Begin met een kalmerende bedtijd routine. Zorg dan dat uw kind heeft een favoriete comfort object, zoals een knuffel of een deken, voor bedrijf. Als uw kind is bang in het donker, zet een nachtlampje of laat de slaapkamerdeur geopend.

Als uw kind blijft verzetten, zou je belooft te controleren op uw kind elke 10 minuten tot hij of zij in slaap valt. Tijdens deze controles, lof uw kind voor het zijn zo stil en in bed. Vergeet niet dat je om je kind te leren om alleen in slaap te vallen. Als je toegeeft en klim in bed met je kind, dat is wat je kind zal herinneren - en waarschijnlijk de volgende nacht verwacht.

Zie ook

Kind slapen: zet voorschoolse slapengaan problemen te rusten

Het probleem: je kind zal niet in zijn of haar bed

Het scenario: Je zet je kind naar bed, alleen om hem of haar te kijk je naar beneden de hal.

De oplossing: Laat je niet voor het slapen gaan tot een machtsstrijd. Toen bedtijd routine van uw kind is compleet en hij of zij is comfortabel, herinner uw kind dat er is geen reden om uit bed te komen. Als uw kind opstaat, hem of haar onmiddellijk terug naar bed - herhaaldelijk, indien nodig. Mogelijk moet u de deur dicht of zet een hek of een slagboom.

Het probleem: je kind zit te laat

Het scenario: bedtijd van uw kind is 20:30, maar tegen de tijd dat hij of zij klaar is om naar bed is het meestal na bedtijd.

De oplossing: Als uw kind niet moe is voor het slapen gaan, zou je vechten tegen de bierkaai. Probeer het terugschroeven van dutjes overdag of spetterende uw kind eerder in de ochtend. Je kunt ook je kind een paar minuten eerder naar bed elke nacht tot je terug naar de oorspronkelijke slapengaan. Welk tijdstip je je kind naar bed, vergeet niet te houden aan een kalmerende bedtijd routine. De tijd nemen om te ontspannen kunnen helpen uw kind in slaap te vallen.

Het probleem: je kind wakker wordt tijdens de nacht

Het scenario: Uw kind wakker wordt tijdens de nacht en zal niet opnieuw in slaap vallen zonder uw hulp.

De oplossing: Als uw kind wakker wordt tijdens de nacht, geef hem of haar een paar minuten om te settelen. Als de tijd alleen is niet de truc doen, misschien ga je naar de kamer van uw kind en bieden een kalme geruststelling. Dan vertel je kind dat het tijd is om te slapen en de kamer verlaten. Langer wachten elke nacht naar opzij van uw kind, totdat uiteindelijk uw kind valt weer in slaap zonder uw hulp.

Het probleem: je gefrustreerd bent met het slapengaan problemen van uw kind

Het scenario: Je bent moe van het gezeur, huilen en klagen, dus geef je op en laat uw kind in slaap valt in de voorkant van de TV.

De oplossing: Bedtime gevechten kan vastberadenheid van een ouder te testen. Toch is het belangrijk om te hangen daar. Je zou geduldig moeten zijn - en negeer jankt, huilt en middelen - maar het is nooit te laat om je kind goede slaapgewoonten te onderwijzen. Als uw kind is verlegging van de grenzen, staat uw verwachtingen en vasthouden aan de routine. Uiteindelijk zal uw consistentie afwerpen in een goede nachtrust voor iedereen.

Zie ook