De gezondheid van vrouwen

De gezondheid van vrouwen

Weet u van de hoogste vrouwen gezondheidsrisico's? Hart-en vaatziekten, kanker en beroerte bovenaan de lijst. Hoewel deze zijn ernstige zorgen, er is goed nieuws. Gezonde levensstijl keuzes - zoals het eten van een gezond dieet en met inbegrip van fysieke activiteit in je dagelijkse routine - kan een lange weg naar het verminderen van vrouwen gezondheidsrisico's gaan.

Voor sommige vrouwen, gezondheid van de borst bovenaan de lijst van de gezondheid van vrouwen betreft. Wat is de beste manier om een ​​borst zelf-examen doen? Wat moet u doen als u een knobbeltje in de borst vinden? Wat is de beste manier om de pijn in de borst te behandelen?

Voor anderen, de gezondheid van vrouwen betreft onder meer cosmetische chirurgie. En als je ouder wordt, de gezondheid van je vrouw zorgen zijn waarschijnlijk veranderen. Kon buikvet leiden tot gezondheidsproblemen? Zijn Kegel oefeningen echt nodig? Krijg antwoorden op deze en de gezondheid van andere vrouwen vragen.

Zie ook

Gezondheid borst

Gezondheid borst begint met aandacht voor de borsten, of een gevoel van wat normaal is voor je borsten. Ter bevordering van gezondheid van de borst, doe regelmatig zelfonderzoek van de borsten examens. Met de praktijk, zul je ontdekken hoe je borsten verschillen in gevoeligheid en textuur op verschillende momenten tijdens je menstruele cyclus. U leert ook hoe de gezondheid van de borst veranderingen tijdens de verschillende stadia van het leven.

Voor veel vrouwen, gezondheid van de borst bevat bezorgdheid over de borststukken, pijn in de borst of tepel. Weet wat normaal is - en wanneer u uw arts te raadplegen. Het is ook belangrijk om gemeenschappelijke screening en diagnostische tests voor de gezondheid van de borst, zoals klinische borst examens, mammogrammen en borst echo's te begrijpen.

Als u denkt over borstvergroting of borstverkleining, begrijpen het chirurgisch proces - inclusief wie is een kandidaat voor een operatie, wat te verwachten van de procedure en de mogelijke complicaties.

Zie ook

Vrouwen levensfasen

De gezondheid van vrouwen. De gezondheid van vrouwen.
De gezondheid van vrouwen. De gezondheid van vrouwen.

Vrouwen levensstadia zijn gebaseerd op de reproductieve cyclus, beginnend met menstruatie en eindigend met de menopauze.

Om vrouwen levensfasen te begrijpen, te beginnen met de biologie. Elke maand een eicel vrijkomt uit de eierstok tijdens de ovulatie. Het reist de eileider, waar het kan worden bevrucht door een zaadcel. Als bevrucht implantaten in het slijmvlies van de baarmoeder. Zo niet, dan worden de eieren en de voering vergoten tijdens de menstruatie. Dit gaat door totdat de perimenopauze - de tijd waarin een vrouw het lichaam begint de natuurlijke overgang naar de menopauze.

Vrouwen levensfasen worden vaak gekenmerkt door specifieke tekens en symptomen, zoals menstruele krampen, stemmingswisselingen, opvliegers en gewichtstoename. Begrijpen hoe gezonde leefstijl kan u helpen uw beste voelt in elk stadium - en weten wanneer u uw arts vragen om aanvullende suggesties.

Zie ook