Erectiestoornissen

Erectiestoornissen en diabetes: de controle van vandaag

Erectiele disfunctie is een veel voorkomend probleem voor mensen die diabetes hebben - maar het is niet onvermijdelijk. Overwegen preventiestrategieën, behandelingsmogelijkheden en meer.

Erectiestoornissen - het onvermogen om genoeg te krijgen of behouden van een erectie bedrijf voor seks - komt vaak voor bij mensen die diabetes hebben. Het kan het gevolg zijn van problemen die worden veroorzaakt door een slechte lange termijn bloedsuiker controle, die zenuwen en bloedvaten beschadigt. Erectiele disfunctie kan ook worden gekoppeld aan andere voorwaarden voor bij mensen met diabetes, zoals hoge bloeddruk en coronaire hartziekte.

Het hebben van een erectiestoornis kan een echte uitdaging zijn en kunnen achterlaten als u en uw partner het gevoel gefrustreerd en ontmoedigd. Nemen van maatregelen om te gaan met erectiestoornissen - en krijg je seksleven weer op de rails.

Praat met een expert

Veel mannen zijn terughoudend om te brengen tot erectiestoornissen met hun arts. Maar laat schaamte u te houden van het krijgen van hulp. Een kleine conversatie kan een groot verschil maken. Hier is wat te doen:

 • Vertel uw arts wat er gaande is. Uw arts zal overwegen onderliggende oorzaken van uw erectiestoornissen, en kunt u informatie over medicatie en andere erectiestoornissen behandelingen te geven. Ontdek uw mogelijkheden.
 • Vraag wat je moet doen om diabetes onder controle. Zorgvuldige bloedsuikerspiegel kan zenuw en bloedvat schade die kan leiden tot erectiestoornissen te voorkomen. Vraag uw arts als u het nemen van de juiste stappen om uw diabetes te beheren.
 • Vraag naar andere gezondheidsproblemen. Het is gebruikelijk voor mannen met diabetes naar andere chronische aandoeningen die erectiestoornissen kunnen veroorzaken of verergeren hebben. Werk samen met uw arts om ervoor te zorgen dat je de aanpak van deze andere gezondheidsproblemen.
 • Controleer uw medicijnen. Vraag uw arts als u het nemen van eventuele medicijnen die kunnen worden verergeren uw erectieproblemen, zoals drugs gebruikt om depressie of hoge bloeddruk te behandelen. Het maken van een wijziging in uw medicatie kan helpen.
 • Zoeken counseling. Angst en stress kunnen erectiestoornissen verergeren. Een psycholoog of een andere geestelijke gezondheidszorg provider kan u helpen manieren om uw stress niveau te verlichten vinden.

Zie ook

Erectiestoornissen en diabetes: de controle van vandaag

Overwegen uw behandeling opties

Een aantal erectiestoornissen behandelingen. Vraag uw arts als een van deze een goede keuze voor u kunnen zijn:

 • Orale medicatie. Erectiestoornissen medicijnen zijn onder andere sildenafil (Viagra, Revatio), tadalafil (Cialis, Adcirca) of vardenafil (Levitra, Staxyn). Deze pillen kunnen helpen verlichten van de bloedtoevoer naar de penis, waardoor het makkelijker te krijgen en houden een erectie. Neem contact op met uw arts om te zien of een van deze medicijnen is een veilige keuze voor je.
 • Andere medicijnen. Als pillen zijn niet een goede optie voor je, kan uw arts een kleine zetpil u voor de seks in het puntje van je penis plaatst bevelen. Een andere mogelijkheid is medicatie die u injecteren in de basis van uw penis. Zoals orale medicatie, deze medicijnen verhogen de bloedtoevoer die u helpt te krijgen en behouden van een erectie.
 • Vacuüm-vernauwing apparaat. Als medicijnen zijn niet effectief, kan je een penis vacuum-vernauwing apparaat proberen. Ook wel een penis pomp of een vacuümpomp, dit apparaat is een holle buis zet je over je penis. Het maakt gebruik van een pomp om bloed in de penis om een ​​erectie te creëren. Deze hand-of batterij-aangedreven apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft een laag risico op problemen. Als een vacuüm-vernauwing apparaat is een goede keuze van een behandeling voor u, kan uw arts u adviseren of voorschrijven van een specifiek model. Op die manier kunt u er zeker van dat het is goedgekeurd door de Food and Drug Administration, past bij uw behoeften en is gemaakt door een gerenommeerde fabrikant. Vacuüm-vernauwing apparaten beschikbaar in tijdschriften en sex advertenties mogelijk niet veilig of effectief.
 • Penisimplantaten. In gevallen waarin medicijnen of een penis pomp niet werkt, kan een chirurgische penis implantaat een optie zijn. Semirigid of opblaasbare penis implantaten zijn een veilige en effectieve behandeling voor veel mannen met erectiestoornissen.

Maken goede levensstijl keuzes

Niet het verschil een paar veranderingen kan maken niet onderschatten. Probeer deze benaderingen om erectiestoornissen en uw algehele gezondheid te verbeteren:

 • Stoppen met roken. Gebruik van tabak, zoals roken, vernauwt de bloedvaten, wat kan leiden tot of verergeren erectiestoornissen. Roken kan ook het niveau van de chemische stikstofmonoxide, waardoor uw lichaam signalen om de bloedstroom te laten om uw penis te verlagen. Als je hebt geprobeerd te stoppen op uw eigen, maar kon het niet, geef niet op - om hulp vragen. Er zijn een aantal strategieën om u te helpen stoppen, waaronder medicijnen.
 • Beperk de hoeveelheid alcohol die je drinkt drinken van teveel alcohol -. Meer dan twee drankjes per dag - kan de bloedvaten beschadigen en verergeren erectiestoornissen.
 • Verlaag uw stress niveau. Stress kan uw erecties verminderen. Om stress onder controle te houden, te evalueren en prioriteren van uw taken. Stel realistische verwachtingen voor jezelf en vraag om hulp wanneer u het nodig hebt. Probeer ontspanningstechnieken zoals meditatie of yoga.
 • Zorg voor regelmatige lichaamsbeweging. Regelmatige lichaamsbeweging kan verhogen de doorbloeding, het verbeteren van uw stemming en energie niveaus, en het verminderen van stress. Als u nog niet uitgeoefend voor een tijdje, beginnen met iets eenvoudig, zoals een dagelijkse wandeling.
 • Vechten vermoeidheid. Als je goed uitgerust bent, heb je minder kans om te worstelen met erectiestoornissen. Zorg ervoor dat je niet te overdrijven en dat je krijgt voldoende slaap.

Zie ook