Geschiktheid

Boot Camp training: is het geschikt voor u?

Fitness boot camps bieden een kans om je kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Maar zorg ervoor dat u weet wat u kunt verwachten voordat marcheren in boot camp.

Net zoals de strijdkrachten experimenteren met wijzigingen in het kamp op te starten, zoals het toevoegen van yoga en Pilates, zijn fitness buffs aanmelden voor boot camp trainingen geïnspireerd op ouderwetse militaire training. Wat is de aantrekkingskracht van een boot camp workout? Het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid om uw dagelijkse routine te veroveren. Maar bent u klaar voor de uitdaging?

Wat is een boot camp workout?

Boot Camp trainingen kunnen variëren, maar omvatten over het algemeen een vrij intense mix van krachttraining en aerobics elementen. Een boot camp workout zou calisthenics benadrukken terwijl een ander benadrukt militaire stijl boren. Sommige zelfs nemen martial arts moves.

In vrijwel alle gevallen echter, kunt u verwachten om gymnastiek, zoals pullups, pushups, lunges en crunches, evenals boren en sprints doen. In wezen, een boot camp training is een vorm van intervaltraining - uitbarstingen van intense activiteit afgewisseld met tussenpozen van lichtere activiteit.

Wat zijn de voordelen van een boot camp workout?

Het doel van een fitness boot camp is een whole-body workout die kracht en uithoudingsvermogen opbouwt bieden. Boot Camp trainingen trekken ook veel mensen, omdat ze:

  • Bieden een meer uitdagende en afwisselende training
  • Vereisen weinig of geen speciale apparatuur
  • Creëer een gevoel van kameraadschap onder de deelnemers

Zie ook

Boot Camp training: is het geschikt voor u?

Is een boot camp workout voor iedereen?

Fitness boot camps vaak een beroep op individuen op zoek naar een meer intensieve training. Boot camp oefeningen meestal sprake ballistische, snelle bewegingen die kunnen worden te uitdagend voor degenen die niet al in vorm. Maar als je een sterke basis van kracht en aërobe training, bent u waarschijnlijk klaar voor Boot Camp. Voordat u zich aanmeldt, hoewel, vragen hoe het programma is opgebouwd en of er eventuele andere vereisten om te beoordelen of het een goede pasvorm voor je zal zijn.

Als u ouder bent dan 40 jaar, zwanger zijn, hebben niet uitgeoefend voor enige tijd of gezondheidsproblemen hebben, is het een goed idee om te controleren met uw arts voordat u begint een boot camp klasse - of een nieuw trainingsprogramma.

Fitness. Boot Camp training: is het geschikt voor u?
Fitness. Boot Camp training: is het geschikt voor u?

Het is ook belangrijk om je instructeur weten als u gezondheidsproblemen of speciale behoeften hebben. En zorg ervoor dat je instructeur vertellen als je moeite hebt met een bepaalde oefening te hebben. Geschoolde instructeurs zijn zeer attent om de juiste vorm en techniek en kunnen oefeningen aan te passen voor u.

Heeft boot camp te leveren?

Adviezen zijn gemengd, maar boot camp workouts hebben veel fans die zeggen dat deze vorm van training is zeer geschikt voor het verbeteren van algemene kracht en conditie. Bovendien, dit soort hoge intensiteit aërobe interval training verbrandt meer calorieën in minder tijd dan met matige aërobe activiteiten.

Ten slotte kan een goed gestructureerde boot camp training helpen te voldoen aan de aanbevelingen voor lichamelijke activiteit bij gezonde volwassenen:

  • Tenminste 150 minuten matige aërobe activiteit - of 75 minuten krachtig aërobe activiteit - per week
  • Krachttraining oefeningen minstens twee keer per week

Het aanmelden voor Boot Camp

Om een ​​fitness boot camp, kijk lokale fitnesscentra en sportscholen. Zoals u overwegen uw opties, stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat zijn de kwalificaties van de instructeur?
  • Is de klasse van een goede mix van aerobics en krachttraining?
  • Wat doen mensen die de klas hebt genomen te zeggen hebben over het?
  • Is deze klasse een goede match voor mijn fitness-doelen?

Boot Camp kan niet voor iedereen. Maar als je op zoek bent naar een high-energy workout die variatie en kameraadschap biedt, kan boot camp worden net wat je nodig hebt.

Zie ook