Gewichtsverlies

Gewichtsverlies basics

Uw gewicht is een evenwichtsoefening, en calorieën zijn deel van die vergelijking. Fad diëten kan u beloven dat het tellen van koolhydraten of het eten van een berg van grapefruit zal de pond drop off. Maar als het gaat om gewicht te verliezen, het is calorieën die tellen. Gewichtsverlies komt neer op het verbranden van meer calorieën die u inch U kunt dat doen door het verminderen van extra calorieën uit voedsel en dranken en het vergroten van het aantal verbrande calorieën door lichamelijke activiteit.

Als je eenmaal begrijpt dat vergelijking, bent u klaar om uw gewicht-verlies doelen te stellen en een plan maken voor het bereiken van hen bent. Vergeet niet, hoef je niet alleen te doen. Praat met uw arts, familie en vrienden voor de steun. Ook plannen smart: Anticipeer hoe je situaties die je op te lossen en de onvermijdelijke kleine tegenslagen uitdagen zult behandelen.

Als u ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van uw gewicht hebt, kan uw arts gewicht-verlies chirurgie of medicatie stel voor u. In dit geval, zal u en uw arts moeten de mogelijke voordelen en de mogelijke risico's grondig te bespreken.

Maar vergeet niet de bottom line: De sleutel tot succesvol gewichtsverlies is een verbintenis tot het maken van permanente veranderingen in uw dieet en lichaamsbeweging.

Zie ook

Dieet plannen

Als het gaat om gewicht te verliezen, is er geen tekort van dieet plannen. Controleer elke tijdschriftenrek, en je bent gebonden aan de nieuwste en beste dieet plannen te zien. Maar hoe weet je of een dieet plan past bij uw behoeften en levensstijl? Stel jezelf de volgende vragen over een dieet plan u overweegt:

  • Heeft het omvatten verschillende voedingsmiddelen uit de grote groepen levensmiddelen: fruit, groenten, granen, magere zuivelproducten, magere eiwitbronnen, noten en zaden?
  • Doet het ook voedsel dat u wilt en dat je zou genieten van het eten voor het leven - niet alleen voor enkele weken of maanden?
  • Je kunt eenvoudig je deze voedingsmiddelen in uw lokale supermarkt?
  • Zult u in staat om uw favoriete voedingsmiddelen, of beter nog, alle voedsel te eten?
  • Past uw levensstijl en budget?
  • Heeft het zijn juiste hoeveelheden voedingsstoffen en calorieën te helpen gewicht te verliezen veilig en effectief?
  • Is regelmatige lichaamsbeweging onderdeel van het plan?

Indien het antwoord op een van deze vragen nee is, blijven zoeken. Er zijn betere dieet plannen die er zijn voor u.

Zie ook

dieet

Moe van mislukte diëten? Misschien is het tijd voor een verandering. De voeding is een andere benadering van gewichtsverlies. Eerst wordt het dieet gebaseerd op feitelijke onderzoek en klinische ervaring. Ten tweede, het dieet erkent dat succesvolle, langdurige gewichtsbeheersing moet zich concentreren op meer dan het voedsel dat je eet en de kilo's die je verliest. Het moet zich concentreren op uw algehele gezondheid. Het dieet helpt u uw lichaam en uw levensstijl te hervormen door het aannemen van gezonde gewoonten en breken schadelijke.

Zie ook

Dieet en lichaamsbeweging

Hoe kan je gewicht verliezen? Met dieet en lichaamsbeweging. De sleutel tot succesvol gewichtsverlies is het ontwikkelen van gezonde voeding en lichaamsbeweging. Je mag niet van die woorden - dieet en lichaamsbeweging. Laat je niet opgehangen op de woorden. Dieet betekent gewoon gezond eten, lagere calorie maaltijden. Oefening betekent dat je actiever.

Hoewel mensen richten zich vaak op dieet, wanneer ze proberen om gewicht te verliezen, actief zijn is ook een essentieel onderdeel van een gewicht-verlies programma. Als u actief bent, je lichaam gebruikt energie (calorieën) te werken, helpen om de calorieën die je neemt in met voedsel dat je eet te branden.

Schoonmaken van het huis, waardoor het bed, winkelen, maaien en tuinieren zijn alle vormen van lichamelijke activiteit. Oefening, aan de andere kant, is een gestructureerde en repetitieve vorm van fysieke activiteit die je doet op een regelmatige basis.

Gewichtsverlies. Dieet pillen, supplementen en chirurgie.
Gewichtsverlies. Dieet pillen, supplementen en chirurgie.

Welke activiteit u ook kiest, doe het regelmatig. Streef naar minimaal 150 minuten per week van matige fysieke activiteit of 75 minuten per week van krachtige aërobe activiteit - bij voorkeur verspreid over de week. Houd in gedachten dat u meer lichamelijke activiteit kan het nodig zijn om gewicht te verliezen.

Zie ook

Dieet pillen, supplementen en chirurgie

Dieet pillen en chirurgie kan helpen bij gewichtsverlies - in combinatie met een gezonde voeding en lichamelijke activiteit. Maar dieet pillen zijn niet voor iedereen. Evenmin is chirurgie. In feite zijn veel artsen beschouwen ze alleen als je gewicht gerelateerde gezondheidsproblemen te hebben.

Als je in die groep, u en uw arts moeten de potentiële voordelen van dieet pillen of een operatie zorgvuldig beoordelen en afwegen tegen de mogelijke lange-termijn risico's. Uw arts zal ook raad geven over de levensstijl veranderingen die je zult moeten maken om succesvol te zijn op de lange termijn.

Een woord van waarschuwing: Hoewel je dieet pillen en supplementen kan vinden bij de drogist, supermarkt, health food winkel en online, de meeste zijn niet bewezen veilig en effectief. En sommige zijn ronduit gevaarlijk. Praat met uw arts voordat u een dieet pillen of supplementen.

Zie ook