Gewichtsverlies

Krijgen van het verleden van een gewicht-verlies plateau

Alleen maar omdat je gewichtsverlies tot stilstand is gekomen, niet terug te keren naar uw oude slechte gewoonten. Deze tips kunnen u helpen uw gewicht-verlies plan opnieuw te starten.

Je hebt hard gewerkt om uw dieet en lichaamsbeweging te verbeteren, en je hebt al beloond door het zien van het nummer op de schaal blijven dalen. Maar dan zonder reden je kan identificeren, de schaal niet verroeren - ook al ben je nog aan het eten van een gezond, caloriearm dieet en regelmatig te oefenen. Je hebt een gewichtsverlies plateau te raken.

Voordat je te ontmoedigen, moet je weten dat het normaal is om gewicht te verliezen te vertragen en zelfs stoppen. Door te begrijpen wat de oorzaken van een gewicht-verlies plateau, kunt u beslissen hoe te reageren en te voorkomen terugval op uw gezond-eten en lichaamsbeweging.

Wat is een gewichtsverlies plateau?

Een gewichtsverlies plateau treedt op wanneer je gewicht niet meer verliezen, ondanks verdergaat met uw lichaamsbeweging en gezonde-eetgewoonten. Vast te zitten op een gewicht-verlies plateau uiteindelijk overkomt iedereen die probeert om gewicht te verliezen.

Hoewel het slaan van een plateau is gebruikelijk, zijn de meeste mensen verbaasd zijn als het gebeurt om hen, want zij geloofden dat als ze gewoon onderhouden een calorie-arm dieet, zouden ze blijven om gewicht te verliezen. Het frustrerende realiteit is dat zelfs goed geplande gewichtsverlies inspanningen worden vaak vastgelopen.

Wat veroorzaakt een gewichtsverlies plateau?

De progressie van de initiële gewichtsverlies tot een gewichtsverlies plateau volgt een typisch patroon. Tijdens de eerste paar weken van het verliezen van gewicht, een snelle daling is normaal. Dit gedeeltelijk is omdat wanneer calorieën uit het voedsel verminderd, krijgt het lichaam benodigde energie door het vrijgeven van de opslag van glycogeen, een soort koolhydraten in de spieren en lever. Glycogeen houdt vast aan het water, dus als glycogeen wordt verbrand voor energie, het brengt ook water, wat resulteert in substantieel gewichtsverlies dat is meestal water.

Een plateau treedt op omdat je stofwisseling - het proces van het verbranden van calorieën voor energie - vertraagt ​​als je spiermassa verliezen. Je verbrandt minder calorieën dan je deed op je zwaarder gewicht zelfs het doen van dezelfde activiteiten. Uw gewicht-verlies inspanningen resulteren in een nieuw evenwicht met je nu trager metabolisme.

Op dit nieuwe evenwicht, calorieën gegeten gelijk aantal verbrande calorieën. Dit betekent dat om meer gewicht te verliezen, moet je activiteit te verhogen of verlagen van de calorieën die je eet. Met dezelfde aanpak die werkte aanvankelijk kunnen onderhouden van uw gewichtsverlies, maar het zal niet leiden tot meer gewichtsverlies.

Zie ook

Krijgen van het verleden van een gewicht-verlies plateau

Hoe kunt u een gewicht-verlies plateau te overwinnen?

Als je op een plateau, kan je al het gewicht u hebt verloren, gezien het aantal calorieën dat je eet elke dag en de tijd die je besteedt oefenen. Op dit punt, moet je jezelf afvragen of je tevreden bent met je huidige gewicht of als u meer wilt verliezen, in welk geval je nodig hebt om uw gewicht-verlies programma aan te passen.

Als je hecht aan het verliezen van meer gewicht, probeer dan deze tips voor het krijgen van het verleden het plateau:

  • Herevalueer uw gewoonten. Kijk terug naar je eten en registraties van activiteiten. Zorg ervoor dat je niet hebt losgemaakt van de regels, jezelf laten krijgen door met grotere porties of minder lichaamsbeweging.
  • Snijd meer calorieën Verminder je dagelijkse calorie-inname van 200 calorieën -. Mits dit niet op u gezet onder 1.200 calorieën. Minder dan 1200 calorieën per dag kan niet genoeg zijn om u te houden van een hongerig gevoel de hele tijd, die het risico van te veel eten verhoogt. Bovendien moet deze verminderde calorieopname duurzaam zijn. Zo niet, dan zul je het gewicht dat je hebt verloren en meer te herwinnen.
  • Rev up van uw workout. Verhoog de ​​hoeveelheid tijd die u oefenen met nog eens 15 tot 30 minuten. U kunt ook proberen het verhogen van de intensiteit van uw oefening, als je het gevoel dat het mogelijk is. Extra oefening zal ertoe leiden dat u meer calorieën te verbranden. Overweeg het toevoegen van weerstand of spieropbouwende oefeningen. Het verhogen van uw spiermassa zal je helpen meer calorieën te verbranden.
  • Pak meer activiteit in uw dag. Denk buiten de sportschool. Verhoog uw algemene fysieke activiteit gedurende de dag door te lopen meer en het gebruik van uw auto minder, of probeer meer doen yardwork of krachtig voorjaarsschoonmaak.

Laat niet een gewichtsverlies plateau leiden tot een lawine

Gewichtsverlies. Herevalueer uw gewoonten.
Gewichtsverlies. Herevalueer uw gewoonten.

Als uw pogingen om voorbij een gewichtsverlies plateau niet werken, praten met uw arts of een diëtist over andere tactieken die u kunt proberen. U kunt ook uw gewicht-verlies doel opnieuw. Misschien is het gewicht dat je streeft naar is onrealistisch voor u. Als u uw dieet hebt verbeterd en vergroot uw oefening, heb je al je gezondheid verbeterd, zelfs zonder verder gewichtsverlies. Voor degenen die met overgewicht of obesitas, zelfs een bescheiden gewichtsverlies verbetert chronische aandoeningen gerelateerd aan overgewicht.

Wat je ook doet, niet terug te keren naar uw oude eten en lichaamsbeweging. Dat kan ertoe leiden dat u het gewicht dat je al hebt verloren te herwinnen.

Zie ook