Gezondheid van de consument

Gezondheid van de consument basics

Kunt u zich herinneren hoe u informatie over gezondheid van de consument kreeg voor het internet? Uw arts was waarschijnlijk de enige geloofwaardige bron, en dat betekende gaan voor een afspraak. Tegenwoordig is het internet is een rijke en gemakkelijk toegankelijke bron van informatie over de gezondheid van de consument - waardoor het mogelijk is om meer kennis over uw gezondheidszorg opties zijn.

Zelfs zo, het navigeren in de complexe gezondheidszorgsysteem is geen gemakkelijke taak. Een slimme gezondheidszorg consument, moet je weten hoe te werken met artsen, verpleegkundigen, apothekers, verzekeraars, ziekenhuizen en anderen. Gelukkig, meer en meer consumenten gereedschappen gezondheid zijn beschikbaar om u te helpen slimme keuzes. Profiteer van deze middelen gezondheid van de consument en de leiding nemen van uw zorgverzekeraar.

Zie ook

Alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeskunde betekent praktijken niet typisch in de conventionele geneeskunde en omvat zaken zoals kruiden en voedingssupplementen, meditatie, massage en acupunctuur. Wanneer een alternatieve praktijk wordt gebruikt in aanvulling op conventionele therapie, het heet complementair. Evidence-based complementaire therapieën worden steeds vaker gecombineerd met conventionele zorg, die aanleiding geven tot een nieuwe term 'integratieve geneeskunde. " Je gebruikt integrale geneeskunde wanneer u een aanvullende behandeling toe te voegen aan een bestaande conventionele behandeling.

Hoewel alternatieve en complementaire praktijken komen steeds vaker voor, velen zijn niet grondig getest op veiligheid en effectiviteit. Dus voordat je iets beschouwd als alternatieve geneeskunde proberen, de tijd nemen om de risico's en voordelen te onderzoeken. Uw arts kan een goed hulpmiddel zijn - en moet weten over eventuele alternatieve geneeskunde die u overweegt.

Zie ook

Medicijnen

Medicijnen kunnen redders zijn, maar ze moeten goed worden gebruikt. Alle medicijnen dragen sommige risico's, vooral als ze verkeerd zijn gebruikt. Om het meeste uit uw medicatie te krijgen en om jezelf veilig te houden, moet je weten waarom een ​​medicijn wordt voorgeschreven voor u, hoe bent u verondersteld om het te nemen en wat de bijwerkingen kunnen zijn.

Je moet ook slim te zijn bij het gebruik van over-the-counter geneesmiddelen, zoals pijnstillers en hoest en verkoudheid medicijnen. Lees het etiket en volg richtingen met over-the-counter medicatie, net zoals u zou doen met degenen recept.

Gezondheid van de consument. Gezondheid van de consument basics.
Gezondheid van de consument. Gezondheid van de consument basics.

Tot slot zorg ervoor dat uw arts op de hoogte over alle medicijnen die u neemt, met inbegrip van over-the-counter medicatie en eventuele kruiden of supplementen. Op die manier uw arts kan controleren op mogelijke interacties tussen uw medicijnen.

Zie ook