Penispomp

Definitie

Een penispomp is een van de weinige opties voor de behandeling van erectiestoornissen, het onvermogen om een ​​erectie voldoende voor seks te krijgen of te behouden. Een penis pomp bestaat uit een kunststof buis die over de penis, handen of batterijen pomp aan de buis, en een band die past bij de basis van de penis na het rechtop (vernauwing ring) past. Een penis pomp wordt soms een vacuümpomp of een vacuüm vernauwing apparaat.

Zie ook

Waarom is het gedaan

Erectiele disfunctie is een veel voorkomend probleem, vooral na een prostaatoperatie en bij oudere mannen. Orale medicijnen zijn onder andere sildenafil (Viagra, Revatio), vardenafil (Levitra, Staxyn) en tadalafil (Cialis, Adcirca). Andere erectiestoornissen behandelingen omvatten medicijnen ingebracht via het puntje van je penis in de buis in die draagt ​​urine en sperma (urethra), schoten u injecteren in je penis (penis injecties), en chirurgisch geplaatste penile implantaten. Een penis pomp kan een goede keuze zijn als deze behandelingen bijwerkingen veroorzaken, werken niet of zijn niet veilig voor u.

Penis pompen kunnen een goede behandeling van erectiestoornissen om verschillende redenen:

 • Penis pompen zijn effectief. Met wat oefening en correct gebruik, kan de meerderheid van de mannen krijgen een erectie voldoende voor seks.
 • Penis pompen vormen een minder groot risico dan andere behandelingen. Het risico op bijwerkingen of complicaties is lager dan het is met een andere behandeling van erectiestoornissen.
 • De totale kosten lager. Na de eerste aankoop, met behulp van een penis pomp kost minder dan elke andere behandeling van erectiestoornissen.
 • Penis pompen zijn niet-invasief. Ze hebben geen operatie nodig, het plaatsen van medicatie in het puntje van je penis of penis injecties.
 • Penis pompen kunnen worden gebruikt met andere behandelingen. Een penis pomp kan worden gebruikt in combinatie met geneesmiddelen of penisimplantaat. Voor sommige mensen, een combinatie van erectiestoornissen behandelingen beste werkt.
 • Met behulp van een penis pomp kan helpen erectiele functie na bepaalde procedures te herwinnen. Kan bijvoorbeeld met behulp van een penis pomp helpen herstellen van uw vermogen om een natuurlijke erectie na prostaat operatie of bestraling voor prostaatkanker krijgen.
 • Penis pompen kunnen seksuele effecten van bepaalde gezondheidsvoorschriften tegen te gaan. Bij sommige mannen met een onderliggend gezondheidsprobleem, zoals diabetes, kan een penis pomp helpen herwinnen of te handhaven normale seksuele functie. Als u de ziekte van Peyronie, een aandoening die gebogen erecties veroorzaakt, met behulp van een penis pomp kan u helpen om de lengte en omtrek van uw penis te behouden.

Zie ook

Risico's

Hoewel penis pompen zijn veilig voor de meeste mannen, zijn er een aantal potentiële risico's:

 • Je bent op een verhoogd risico van bloeden als u bloedverdunnende medicijnen te nemen - Voorbeelden zijn onder andere warfarine (Coumadin), clopidogrel (Plavix) en een aantal over-the-counter pijnstillers zoals aspirine, ibuprofen (Advil, Motrin, anderen), of naproxen.
 • Een penis pomp mogelijk niet veilig als u sikkelcelanemie of een andere bloedziekte die u gevoelig bent voor bloedstolsels of bloedingen.

Vertel uw arts over al uw gezondheidstoestand en eventuele medicijnen die je neemt, waaronder kruiden-supplementen. Dit zal helpen voorkomen dat potentiële problemen.

Bijwerkingen
Bijwerkingen van het gebruik van een penis pomp kan omvatten:

 • Pinpoint-gerangschikte rode stippen veroorzaakt door bloeden onder de oppervlakte van de huid van de penis (petechiën).
 • Gevoelloosheid, kou of blauwachtig-gekleurde huid als de vernauwing band is op zijn plaats.
 • Pijn of blauwe plekken. Weten hoe de penis pomp gebruikt juist kan helpen voorkomen dat schade aan uw penis.
 • Gevoel van opgesloten sperma. Je kan voelen als je sperma wordt gevangen wanneer je ejaculaat, of ejaculatie kan pijnlijk zijn. Sommige fabrikanten maken vernauwing ringen met een kleine uitsparing die kunnen helpen met dit.

Penis pompen hebben een aantal andere mogelijke nadelen:

 • Onnatuurlijk gevoel erecties. Penis pompen kunnen een erectie die niet voelt natuurlijke of spontane veroorzaken. Misschien een gebrek aan stevigheid hebben bij de basis van de penis, die toelaten de penis te draaien of zwenken meer dan het zou een natuurlijke erectie.
 • Onhandigheid. Gebruik van een penis pomp vergt geduld en begrip van zowel u als uw partner. Het kan enige tijd duren om comfortabel met het apparaat geworden.
 • Handmatige afstemming vereist. Penispompen vereist gebruik van de handen en vingers te bedienen, die een probleem voor sommige mannen en hun partners zijn.
 • Het kan nodig zijn om te scheren. Je kan hebben om je schaamhaar te scheren aan de basis van uw penis, zodat de pomp kan een goede afdichting te krijgen.

Zie ook

Hoe je voor te bereiden

Wanneer u uw arts over erectiestoornissen, zijn bereid om een ​​aantal vragen over uw gezondheid en uw klachten te beantwoorden. In sommige gevallen, erectiele dysfunctie een onderliggende oorzaak die kan worden behandeld. Afhankelijk van uw conditie, moet u mogelijk een arts die is gespecialiseerd in het behandelen van urine-en reproductieve stoornissen (uroloog) zie.

Om te bepalen of een penis pomp is een goede behandeling optie voor u, kan uw arts vragen over:

 • Eventuele ziektes je hebt nu of in het verleden heeft gehad.
 • Alle verwondingen of operaties die je hebt gehad, met name die waarbij uw penis, testikels of prostaat.
 • Welke medicijnen je neemt, waaronder kruiden-supplementen.
 • Wat erectiestoornissen behandelingen je hebt geprobeerd en hoe goed ze werkten.

Uw arts zal waarschijnlijk doen een lichamelijk onderzoek, die doorgaans bestaat uit het controleren van je genitaliën en het gevoel uw hartslag in de slagaders in verschillende delen van uw lichaam (perifere slagaders). Uw arts kan een digitaal rectaal onderzoek (DRE) uit te voeren om uw prostaat controleren. Tijdens een digitaal rectaal examen, zal uw arts voorzichtig plaats een gesmeerd, gehandschoende vinger in uw rectum aan het oppervlak van de prostaat te voelen.

Als de oorzaak van uw erectiestoornissen al bekend is wanneer u uw arts, kan uw afspraak zijn minder betrokken.

Het kiezen van een penis pomp
Sommige penis pompen zijn zonder recept verkrijgbaar, maar overleg dan met uw arts voordat u de aankoop van een. Uw arts kan aanbevelen of voorschrijven van een specifiek model. Op die manier kunt u er zeker van dat het past bij uw behoeften en dat het is gemaakt door een gerenommeerde fabrikant. Penis pompen online beschikbaar, in tijdschriften en sex advertenties mogelijk niet veilig of effectief. Zorg ervoor dat een vacuüm limiter, die de druk van het krijgen van te hoog en het verwonden van uw penis blijft ongeacht model van de penis pomp die u gebruikt.

Penis pompen voor penisvergroting
Veel advertenties in tijdschriften en op het internet markt pompen penis met de bewering dat ze kunnen worden gebruikt om de penis te vergroten, maar er is geen bewijs dat ze werken voor dit doel. In sommige omstandigheden met behulp van een penis pomp kan helpen uw penis te behouden zijn natuurlijke grootte en vorm na een operatie of als u de ziekte van Peyronie. Maar een poging om een ​​penispomp specifiek gebruiken om de penis te vergroten kan letsel veroorzaken.

Zie ook

Wat u kunt verwachten

Met behulp van een penis pomp vereist een paar eenvoudige stappen:

 1. Om te beginnen, plaatst u de plastic buis over je penis.
 2. Vervolgens gebruikt u een handpomp of elektrische pomp bevestigd aan de buis om een ​​vacuüm in de buis te creëren en trek bloed in de penis.
 3. Zodra u een erectie, je slip een rubberen vernauwing ring rond de basis van uw penis. Dit helpt u de erectie te behouden door het houden van bloed in de penis.
 4. U verwijdert dan het vacuüm apparaat.
 5. De erectie duurt meestal lang genoeg om seks te hebben.

Het zal waarschijnlijk duren ongeveer twee tot drie minuten om een ​​erectie te krijgen als je eenmaal gewend bent aan het gebruik van het apparaat. Laat de spanning ring in de plaats voor meer dan 30 minuten - het afsnijden van de bloedtoevoer te lang kan uw penis verwonden.

Zie ook

Resultaten

Met behulp van een penis pomp zal niet genezen erectiele dysfunctie, maar het kan een erectie bedrijf maken genoeg voor u om geslachtsgemeenschap te hebben. U kan nodig zijn om het gebruik van een penispomp combineren met andere behandelingen, zoals het nemen van erectiestoornissen medicijnen.

Zie ook