Seksuele gezondheid

Penis-uitbreiding producten: werken ze?

Verleiden door producten die beweren om penis te vergroten? krijgen de feiten over wat te verwachten van male-enhancement pillen, pompen, oefeningen en operaties.

Penis-uitbreiding producten en procedures zijn niet moeilijk te vinden. Heren tijdschriften, radioprogramma's en het internet staan ​​vol met advertenties voor pompen, pillen, gewichten, oefeningen en zelfs operaties die beweren dat de lengte en de breedte van uw penis te vergroten.

Echter, er is zeer weinig wetenschappelijke ondersteuning voor alle niet-chirurgische methodes om de penis te vergroten. En geen gerenommeerde medische organisatie onderschrijft penis chirurgie voor puur cosmetische redenen. De meeste van de technieken die je ziet geadverteerd zijn niet effectief, en wat uw penis kan beschadigen. Dus denk goed na voordat je probeert een van hen.

Penis lengte: wat is normaal, wat niet?

De angst dat je penis lijkt te klein of te klein is om je partner tevreden te stellen tijdens de seks is een veel voorkomende angst. Maar een aantal studies hebben aangetoond dat de meeste mensen die denken dat hun penis te klein zijn eigenlijk normale grootte penissen. Ook studies suggereren dan veel mannen hebben een overdreven idee van wat "normale" penis grootte. Bedenk dat:

  • De gemiddelde penis meet ergens tussen 3 en 5 cm (of ongeveer 8 tot 13 cm) wanneer niet rechtop, en tussen 5 en 7 inches (13-18 cm) wanneer recht.
  • Een penis wordt beschouwd als abnormaal klein alleen als het meet minder dan 3 inch (of ongeveer 7 centimeter) wanneer recht, een aandoening genaamd micropenis.

Hoe partners bekijken penisgrootte

De populaire media en adverteerders willen doen geloven dat je partner bekommert penis grootte. De kwestie van de attractie is complex, maar een groot aantal studies suggereren dat penis grootte is veel lager op de lijst van prioriteiten voor vrouwen dan zaken als de persoonlijkheid van een man. Helaas is er weinig onderzoek over homo's percepties over hun partners penis grootte. Maar houd in gedachten dat het begrijpen van de behoeften en verlangens van je partner heeft meer kans om je seksuele relatie te verbeteren dan te proberen om de grootte van uw penis te veranderen.

Geloof niet dat de hype

Bedrijven bieden veel verschillende soorten niet-chirurgische penis-uitbreiding behandelingen, en vaak bevorderen ze met ernstige ogende advertenties die aantekeningen van "wetenschappelijke" onderzoekers behoren. Maar als je goed kijkt, zie je dat de vorderingen van de veiligheid en werkzaamheid zijn niet zo bewezen, marketeers vertrouwen op getuigenissen, scheve data en twijfelachtige vóór-en-na foto's.

Op nadere inspectie van de zogenaamde seksuele enhancement supplementen, kunt u een zin opmerkt, zoals: "Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA)." Inderdaad, hebben de fabrikanten niet hoeven te bewijzen aan de FDA de veiligheid of effectiviteit alvorens voedingssupplementen op de markt.

Penis-uitbreiding producten

De meeste geadverteerde penis-uitbreiding methoden zijn niet effectief, en sommige kunnen blijvende schade aan uw penis veroorzaken. Hier zijn enkele van de meest grote schaal gepromoot producten en technieken:

  • Pillen en lotions. Deze bevatten meestal vitaminen, mineralen, kruiden of hormonen die beweren dat de penis te vergroten. Geen van deze producten is bewezen te werken, en sommige kunnen schadelijk zijn.
  • Vacuümpompen. Omdat pompen trekken bloed in de penis en maakt het zwellen, worden ze soms gebruikt in de behandeling van erectiestoornissen. Met behulp van een penis pomp vaker en langer dan gewoonlijk gebruikt voor erectiele disfunctie elastisch weefsel schade in de penis, waardoor minder stevige erecties. Met behulp van een vacuümpomp kan een illusie van een grotere penis te maken, maar de resultaten zijn niet permanent.
  • Oefeningen. Soms ook wel jelqing, deze oefeningen gebruik van een hand-over-hand beweging om bloed te duwen van de basis naar het hoofd van uw penis. Hoewel deze techniek lijkt veiliger dan andere methoden, kan dit leiden tot littekenvorming, pijn en misvorming. Er zijn geen wetenschappelijke studies die aangeven dat deze techniek is effectief bij het verhogen van de penis grootte.
  • Stretching. Rekken bestaat uit het aanbrengen van een brancard of extender-apparaat naar de penis. Deze inrichtingen oefenen tractie op de penis. Enkele kleine studies zijn verhogingen van een halve inch gerapporteerd bijna een inch (ongeveer 1-2 cm) in lengte met deze apparaten. Echter, de studies zijn niet van hoge kwaliteit en meer rigoureuze onderzoek nodig is voordat deze techniek veilig en effectief kan worden beschouwd.

Zie ook

Penis-uitbreiding producten: werken ze?

Operatie is riskant en kan niet werken

Studies hebben aangetoond dat de meerderheid van de mannen die penis-uitbreiding chirurgie ondergaan niet tevreden bent met de resultaten. In het beste geval kan een operatie half inch (1 cm) aan de lengte van de slappe penis. In het slechtste geval, kan chirurgie leiden tot complicaties zoals infectie, littekenvorming en verlies van gevoel of functie.

Chirurgische methoden van penis - niet voor cosmetisch gebruik

De noodzaak voor penis-uitbreiding chirurgie is zeldzaam. Chirurgie is meestal gereserveerd voor mannen wiens penis niet normaal functioneert vanwege een aangeboren afwijking of letsel.

Hoewel cosmetische penisvergroting wordt aangeboden door een aantal chirurgen, het is controversieel en door velen beschouwd als onnodig en potentieel schadelijk te zijn. Een aantal verschillende technieken worden gebruikt om een ​​penis te verlengen. Ieder van hen moet worden beschouwd als experimenteel. Er zijn niet genoeg studies van de penis-uitbreiding chirurgie om een ​​nauwkeurig beeld van de risico's en voordelen te geven.

De meest gebruikte chirurgische ingreep om de penis te verlengen omvat doorsnijden de ophangband de penis hecht aan het schaambeen en bewegen huid van de buik naar de penis schacht. Wanneer dit ligament wordt gesneden, wordt de penis langer omdat er meer van beneden hangt. Maar het snijden van de opschortende ligament kan leiden tot een penis in erectie te onstabiel zijn. Doorsnijden de ophangband is soms gecombineerd met andere procedures, zoals het verwijderen van overtollig vet via schaambeen.

Een procedure om de penis omvat die dikker vet van een vlezige deel van het lichaam en injecteren in de schacht van de penis. De resultaten vaak teleurstellend, echter, omdat veel van de geïnjecteerde vet geabsorbeerd door het lichaam. Dit kan leiden tot kromming of asymmetrie van de penis. Een andere techniek voor het verhogen breedte enten weefsel op de schacht van de penis.

Geen van deze procedures is bewezen veilig en effectief.

Een paar dingen die echt kunnen helpen

Hoewel er geen gegarandeerd veilige en effectieve manier om je penis te vergroten, zijn er een paar dingen die je kunt doen als u zich zorgen maakt over uw penis grootte.

  • Communiceer met je partner. Het kan moeilijk zijn om oude gewoonten te breken of om seksuele voorkeuren te bespreken met uw partner. Maar je zult blij zijn u deed - en u zult verbaasd zijn over de vonk zet het terug in je seksleven.
  • In vorm en verliest de buik vet. Als je te zwaar bent en hebben een "bierbuik", je zou kijken alsof je een kortere penis dan je eigenlijk doet. Regelmatige lichaamsbeweging kan een groot verschil maken. Betere fysieke conditie kan niet alleen zorgen dat u er beter uitzien, maar kan u ook meer kracht en uithoudingsvermogen tijdens de seks.
  • Trim je schaamhaar. Veel schaamhaar rond de basis van uw penis kan uw penis er korter. Trimmen kan uw penis groter lijken. Het kan ook verhoging van de gevoeligheid rond de basis van uw penis.
  • Praat met uw arts of een vertrouwenspersoon. Voelen ontevreden over de grootte van uw penis is een veel voorkomend probleem. Een gecertificeerd adviseur, psycholoog, psychiater of uw huisarts kan helpen. Veel mannen voelen zich beter met de verzekering dat ze "normaal" of met advies over hoe ze hun partner beter bevredigen, zonder toevlucht te nemen tot cosmetische penisvergroting.

De bottom line

Veel mannen denken dat ze een kleine penis hebben en dat het verhogen van de grootte van hun penis zal ze maken een betere minnaar of maken ze aantrekkelijker. Maar de kans is uw penis is binnen de normale grootte. Zelfs als je penis kleiner is dan gemiddeld, kan het niet zo veel als je dacht toe. Voordat je toevlucht nemen tot tijdrovende, dure en gevaarlijke technieken die minimaal effectief zal zijn in het beste geval, andere opties overwegen.

De meest effectieve oplossing kan worden net zo makkelijk als het praten met uw partner of het krijgen in vorm. Als deze stappen niet helpen, probeer dan te praten met een professionele hulpverlener over uw zorgen.

Zie ook