Tween en tiener gezondheid

Tween en tiener gezondheid

Fitness en voeding zijn de hoekstenen van de tween en tiener gezondheid. De gewoonten van uw kind zich ontwikkelt tot tween en tiener gezondheid te bevorderen kan een leven lang meegaan.

Als uw kind is fysiek actief, moedig hem of haar om het te houden. Als uw kind niet geïnteresseerd is in de georganiseerde sport, suggereren andere alternatieven. U kunt ook bevorderen tween en tiener gezondheid door uw kind aan te moedigen om gezond voedsel te eten. Bieden diverse gezonde voeding thuis, praten over controle over de porties, en moedig je kind om goede keuzes te maken als hij of zij eet met vrienden. Immers, wat gebeurt er weg van huis heeft een directe impact op de tween en tiener gezondheid.

Delen eventuele problemen die u zou kunnen hebben over tween en tiener gezondheid met de arts van uw kind.

Zie ook

Tussen gezondheid

Tijdens de tween jaren, misschien familie dynamiek te veranderen als uw kind groeit en ontwikkelt. Tween gezondheidsproblemen kan variëren van puberteit tot pesten en middelenmisbruik.

Tween en tiener gezondheid. Tween en tiener gezondheid.
Tween en tiener gezondheid. Tween en tiener gezondheid.

Voor meisjes, de menstruatie is een primaire tween gezondheids-zorg. Praten over menstruatie kan pijnlijk zijn voor zowel u en uw pre - maar het is belangrijk. Bedenk manieren om dit tween gezondheid onderwerp benaderen.

Alcohol-en drugsmisbruik is een andere mogelijke tween gezondheids-zorg. Praat met uw tween over de gevaren van te inhaleren, alcohol en andere drugs. Te waarschuwen voor de waarschuwingsborden, en bereid zijn om actie te ondernemen indien nodig.

Vergeet niet, uw rol is om u te helpen uw tween leren hoe om gezonde keuzes te maken voor een leven. Raadpleeg dan de arts van uw tween met eventuele problemen die u zou kunnen hebben over tween gezondheid.

Zie ook

Tiener gezondheid

Zorgen over tiener gezondheid meestal richten op lifestyle onderwerpen - zoals gewicht controle, slaap, roken en seks.

Teenage obesitas is een gevaarlijk - en groeiende - tiener gezondheidsprobleem. Hoewel er geen wondermiddel voor tiener gewichtsverlies, er is genoeg je kunt doen om te helpen. Praat over tiener-vriendelijke tactiek, zoals het kijken portiegroottes en waardoor af en toe behandelt.

Seks is een andere primaire tiener gezondheids-zorg. Uw tiener moet nauwkeurige informatie over seks en tiener gezondheid. Maar het is net zo belangrijk om te praten over gevoelens, attitudes en waarden. Door open en eerlijk te praten, kunt u helpen uw tiener tevoorschijn komen in een seksueel verantwoordelijke volwassene.

Als uw tiener gezondheid betreft onder andere roken, overwegen manieren om te helpen uw tiener te weerstaan ​​die eerste trekje - evenals praktische strategieën voor het stoppen tiener roken.

Zie ook