Zorgverleners

Bejaarde ouders

Volwassen kinderen dienen vaak als verzorgers voor bejaarde ouders. Bent u voorbereid op de rol?

Verzorgers. Verzorger van Alzheimer.
Verzorgers. Verzorger van Alzheimer.

Zorgverleners moeten de gezondheid en de onafhankelijkheid van hun bejaarde ouders te volgen. Begin met het evalueren van de situatie vanuit het perspectief van een verzorger. Zijn uw ouders veilig in hun huis? Hoe goed zijn je ouders de zorg voor zichzelf? Hoe zijn geesten van je ouders? Zijn uw ouders moeite om rond? Praat met je ouders als u zich zorgen over hun gezondheid of veiligheid.

Verzorgers moeten ook voorbereid zijn op een noodsituatie. Stel een lijst van artsen van je ouders, allergieën, medicijnen, operaties, verzekering informatie en andere belangrijke details. Bespreek langdurige zorg, wilsverklaringen en schriftelijke wilsverklaringen.

Zorgverleners geconfronteerd met vele uitdagingen. Indien nodig, hulp zoeken bij andere familieleden of lokale sociale diensten.

Zie ook

Verzorger alzheimer

De fysieke en emotionele eisen geconfronteerd verzorger van Alzheimer zijn ontmoedigend. Omdat verzorger van een Alzheimer zou meer kracht en geduld dan je ooit gedacht nemen. Of u mantelzorger van een Alzheimer geweest voor jaren of je bent gewoon leren omgaan met de ziekte, kijken naar vrienden, familie en de gemeenschap middelen voor ondersteuning.

Als u de zorg voor uw geliefde, overwegen praktische strategieën voor de communicatie met je geliefde en het houden van uw geliefde veilig. Tegelijkertijd, begrijpen dat de uitdagingen voor verzorger van Alzheimer vermenigvuldigen als het levenseinde nadert. Overweeg manieren voorbereiden op de moeilijke keuzes vooruit.

Als verzorger van Alzheimer, is het ook belangrijk om uw eigen behoeften te onthouden. Vraag om hulp als je het nodig hebt, en let op tekenen van verzorger stress.

Zie ook