Zorgverleners

Mantelzorg: tips voor de lange afstand zorgverleners

Lange afstand zorgverlening vormt unieke uitdagingen. Ontdek wat u kunt doen om je geliefde uit de verte te helpen - en hoe u het meeste van persoonlijke bezoeken te maken.

Als je een uur te leven of meer weg van een geliefde die zorg nodig heeft, kunt u zich afvragen wat u kunt doen om te helpen. Beginnen met het begrijpen opties voor de lange afstand mantelzorg, variërend van coördinerende diensten te verstrekken respijt voor een primaire verzorger.

Wat is de lange afstand mantelzorg?

Lange afstand zorgverlening kan vele vormen aannemen. Vanuit de verte, je misschien:

 • Bieden emotionele steun aan een primaire verzorger
 • Coördineren van diensten voor een geliefde, zoals het regelen van huishoudelijke hulp of in de thuiszorg, en follow-up om ervoor te zorgen dat er geen problemen
 • Beheren van een dierbare, medische rekeningen of dossiers

Je zou ook regelen voor een verblijf met uw geliefde, terwijl zijn of haar primaire verzorger op vakantie gaat.

Hoe kan ik op de top van mijn geliefde de zorg van de lange afstand?

U kunt veel stappen te nemen om een ​​effectieve lange afstand verzorger te zijn. Bijvoorbeeld:

 • Plan een familie bijeenkomst. Verzamel vrienden en familie die betrokken zijn bij uw dierbare zorg in persoon, telefonisch of via webchat. Bespreek je doelen, lucht gevoelens en verdelen taken. Iemand aanstellen om de beslissingen te vatten en aantekeningen na de vergadering te verdelen. Zorg ervoor dat u de geliefde zijn die zorg nodig hebben in het besluitvormingsproces.
 • Get georganiseerd. Stel notities over uw dierbare medische toestand en eventuele juridische of financiële kwesties. Contactgegevens nummers, verzekering informatie, rekeningnummers en andere belangrijke details.
 • Onderzoek uw geliefde de ziekte en de behandeling. Dit zal u helpen te begrijpen wat je geliefde gaat door, het verloop van de ziekte, wat u kunt doen om crises en hoe om te helpen met het beheer van de ziekte te voorkomen. Het zou ook het gemakkelijker maken om aan uw geliefde doktoren praten.
 • Blijf in contact met uw dierbare providers. In overleg met je geliefde en zijn of haar andere zorgverleners, schema conference calls met artsen of andere zorgverleners te houden op de top van de veranderingen in uw geliefde de gezondheid. Zorg ervoor dat uw geliefde ondertekenen een release waardoor de arts om medische problemen te bespreken met u - en te houden in uw bestanden een back-up.
 • Vraag uw dierbare vrienden om hulp. Blijf in contact met uw dierbare vrienden en buren. Indien mogelijk, vraag hen om regelmatig te checken op je geliefde. Zij zouden in staat zijn om u te helpen begrijpen wat er aan de hand met je geliefde op een dagelijkse basis.
 • Zoek professionele hulp. Indien nodig, iemand inhuren om te helpen bij de maaltijden, persoonlijke verzorging en andere behoeften. Een geriatrische zorg manager of maatschappelijk werker ook nuttig zou kunnen zijn bij het organiseren van uw dierbare zorg.
 • Plan voor noodgevallen. Braaklegging tijd en geld in het geval u nodig hebt om onverwachte bezoeken aan uw geliefde te helpen. Overweeg navraag over het nemen van onbetaald verlof onder de Familie en Medical Leave Act.
 • In contact te blijven. Probeer het verzenden van uw geliefde digitale films van jezelf. Kaarten sturen. Stel een tijd elke dag of week voor telefoongesprekken met je geliefde.

Zie ook

Mantelzorg: tips voor de lange afstand zorgverleners

Hoe kan ik het best bezoeken met mijn geliefde?

Zorgvuldige planning kan helpen effectief gebruik maken van uw tijd met je geliefde. Bijvoorbeeld:

 • Zoek uit wat uw geliefde behoeften. Vóór het bezoek aan je geliefde, praat met hem of haar over wat taken die je zou kunnen helpen met het tijdens uw reis. Heeft je geliefde moeten gaan winkelen, of is er iets aan het huis dat moet worden opgelost?
 • Afspraken plannen. Vraag je geliefde als je hem of haar kan begeleiden op afspraak bij de dokter tijdens uw bezoek. Dit geeft je een kans om je geliefde de gezondheid, medicijnen en alle andere vragen die u heeft te bespreken geven. Maak notities over de aanbevelingen van de arts. Vraag de arts om eventuele nuttige bronnen gemeenschap suggereren. Overweeg het maken van afspraken met uw dierbare jurist en financieel adviseur, ook.
 • Zoeken naar tekenen van problemen. Tijdens uw bezoek, controleren om te zien hoe goed je geliefde is het beheren van dagelijkse taken. Is uw geliefde staat om veilig te rijden, eten regelmatige maaltijden, tred te houden met persoonlijke verzorging, en betaalt zijn of haar rekeningen? Vraag uw dierbare vrienden en buren als ze eventuele gedragsveranderingen, gezondheidsproblemen of veiligheidsproblemen zijn opgevallen.
 • Gereserveerd quality time. Bekijk een filmpje met je geliefde of neem hem of haar om vrienden of familie te bezoeken. Bieden aan een spelletje kaarten spelen. Eenvoudige activiteiten kan helpen u en uw geliefde samen te ontspannen en genieten van uw tijd.

Ik voel me schuldig dat ik er niet genoeg voor mijn geliefde. Wat kan ik doen?

Verzorgers. Plan een familie bijeenkomst.
Verzorgers. Plan een familie bijeenkomst.

Veel lange afstand verzorgers voelen zich schuldig over het niet kunnen genoeg doen of breng voldoende tijd met een familielid die zorg nodig hebben. Als je je schuldig voelt, herinner jezelf eraan dat je doet je best. Het kan nuttig zijn om een ​​steungroep te sluiten voor zorgverleners. Je zou kunnen profiteren van de tips van anderen, evenals de wetenschap dat je niet alleen bent.

Zie ook