Zwanger worden

Vruchtbaarheid

Zwanger worden kan een spannende tijd worden. Voor sommigen zwanger lijkt te eenvoudig gebeuren door erover te praten. Voor anderen, om zwanger te raken neemt veel geduld en misschien een beetje geluk.

Begrijpen wanneer je het meest vruchtbaar kan maken om zwanger te vergemakkelijken. Het is ook belangrijk om eenvoudige do's en don'ts te overwegen van conceptie. Bijvoorbeeld, een gezond gewicht handhaven, eet een gezond dieet en seks hebben regelmatig - vooral in de buurt van de tijd van de eisprong. Rook niet en drink geen alcohol. Natuurlijk, gezonde spermacellen, ook.

Met frequente onbeschermde seks, de meeste gezonde koppels zwanger binnen een jaar. Als je problemen hebt om zwanger te raken, niet alleen te doen. Een vruchtbaarheid specialist of andere zorgverlener in staat zijn om te helpen. Onvruchtbaarheid treft mannen en vrouwen in gelijke mate - en behandeling beschikbaar is.

Zie ook

Ouderlijke gezondheid

Ouderlijke gezondheid is de sleutel tot een gezonde zwangerschap. Immers, gezonde ouders hebben meer kans op een gezonde baby te hebben. Begin met ouderlijke gezondheid basics, zoals het bijwerken van uw vaccins, het eten van gezonde voeding, het nemen van prenatale vitamines en regelmatig te oefenen.

Ouderlijke gezondheid neemt extra betekenis als u een chronische medische aandoening die je zwangerschap kunnen beïnvloeden. Werken met uw zorgverzekeraar om uw conditie te beheren, zowel voor als tijdens de zwangerschap. Vergeet niet, een goede verzorging van jezelf is de beste manier om zorg te dragen voor uw baby.

Zwanger worden. Vruchtbaarheid.
Zwanger worden. Vruchtbaarheid.

Ouderlijke gezondheid bevat beschouwingen over leeftijd, ook. Als je ouder dan 35 bent en hoop zwanger te raken, begrijpen van de problemen oudere moeders geconfronteerd - en weten wat er nodig is om een ​​gezonde zwangerschap te hebben.

Zie ook

Zwangerschap symptomen

Als je ervaart de zwangerschap symptomen, ben je waarschijnlijk te popelen om te weten als je daadwerkelijk zwanger bent - of je hebt geprobeerd zwanger te raken voor maanden of uw zwangerschap symptomen kwam als een verrassing.

Vroege zwangerschap symptomen zoals vermoeidheid, gevoelige borsten en stemmingswisselingen kunnen soms wijzen op zwangerschap. Zoals een ziekte of het begin van de periode - in andere gevallen kunnen deze klassieke zwangerschap symptomen iets anders zijn. Vaak is de makkelijkste manier om te weten wat er achter de zwangerschap symptomen is om een ​​zwangerschapstest te nemen.

Als uw huis zwangerschapstest positief is, een afspraak maken met uw zorgverzekeraar. U kunt ook een zwangerschap vervaldatum rekenmachine proberen. Als u zwanger bent, schatten je uitgerekende datum is een belangrijk onderdeel van uw prenatale zorg.

Zie ook