Zwangerschap week per week

Gezonde zwangerschap

Als je leert dat je zwanger bent, kun je beginnen met het plannen van uw zwangerschap week per week. Elke dag je zou meer vragen over gezonde zwangerschap. Wat moet je eten? Kun je oefenen? Welk type van prenatale testen moet u overwegen?

Als je bij je hebt tweeling of andere veelvouden, zou je nog meer vragen over je zwangerschap week hebben per week. Hoeveel gewicht moet je winnen? Hoe kun je vroeggeboorte voorkomen? Zal je bedrust nodig?

Wat uw vragen, het begrijpen van uw zwangerschap week per week kan u helpen goede beslissingen te nemen tijdens uw zwangerschap. Leren voeding do's en don'ts, en krijgen de basics op andere gezonde zwangerschap kwesties - van oefening om pijn en seks terug. Hoe meer je weet over je zwangerschap week per week, hoe meer je voorbereid zult zijn om onder ogen wat ons te wachten.

Zie ook

Eerste trimester

De eerste paar maanden van de zwangerschap - het eerste trimester - worden gekenmerkt door snelle veranderingen voor zowel u als uw baby.

Voor u, kan het eerste trimester fysieke veranderingen zijn gevoelige borsten, vermoeidheid en misselijkheid. Je emoties kunnen variëren van opwinding tot angst. Voor uw baby, het eerste trimester is een periode van snelle groei en ontwikkeling. Je baby's hersenen, het ruggenmerg en andere organen beginnen te vormen, en je baby's hart begint te kloppen. Je baby's vingers en tenen zelfs beginnen vorm te krijgen.

Zwangerschap week per week. Gezonde zwangerschap.
Zwangerschap week per week. Gezonde zwangerschap.

Als je in je eerste trimester, een afspraak maken met uw zorgverzekeraar om prenatale zorg te beginnen. Je zult ontdekken wat u kunt verwachten tijdens het eerste trimester en daarbuiten. Wat je leert kan u helpen de beste zorg voor jezelf en je kindje.

Zie ook

Tweede trimester

Tijdens het tweede trimester van de zwangerschap - van maanden 4-6 - kan je het gevoel beter dan je deed in het begin. Nu is het tijd om je zwangerschap te genieten!

Tijdens het tweede trimester van de zwangerschap, kan uw baby beginnen te lijken meer echt. Tweede trimester tekenen en symptomen kunnen grotere borsten, een groeiende buik en veranderingen van de huid. Voor uw baby, het tweede trimester markeert vaak het vermogen om te schoppen, maken gezichtsuitdrukkingen en horen. In week 20, dan heb je de helft in je zwangerschap.

Regelmatige bezoeken aan uw zorgverzekeraar belangrijk blijven tijdens het tweede trimester. Vertel uw zorgverzekeraar wat er op je geest, ook al lijkt het dom of onbelangrijk.

Zie ook

Derde trimester

De laatste maanden van de zwangerschap - het derde trimester - kan fysiek en emotioneel uitdagend zijn. Derde trimester tekenen en symptomen kunnen rugpijn, gezwollen enkels en montage angst.

Tijdens het derde trimester, zal je baby waarschijnlijk zijn of haar ogen open en pack op de pond. Deze snelle groei kan leiden tot meer uitgesproken foetale bewegingen. Tegen het einde van week 37, wordt je baby beschouwd voldragen.

Tijdens het derde trimester, zul je blijven regelmatig met uw zorgverzekeraar. Hij of zij kan de positie van de baby's te controleren en te beoordelen cervicale veranderingen. Als je uitgerekende datum nadert, blijven vragen stellen. Wetende wat te verwachten tijdens het derde trimester kan u helpen klaar voor de laatste fasen van de zwangerschap te krijgen.

Zie ook

Zwangerschap problemen

Tijdens de zwangerschap, je baby's gezondheid is uw hoogste prioriteit. Daarom zwangerschap problemen kunnen zo eng.

Als u een chronische aandoening - zoals diabetes, epilepsie of depressie - begrijpen hoe je conditie je zwangerschap en wat complicaties kun je het gezicht zou kunnen beïnvloeden. Je moet misschien nauwlettend toezicht of een verandering in de behandeling van plan om te voorkomen dat de zwangerschap problemen.

In andere gevallen, zwangerschap problemen zoals zwangerschapsdiabetes bemoeilijken wat leek op een gezonde zwangerschap. En voor iedereen, zorgen over miskraam of bedrust kan worden verontrustend.

Hoewel de zwangerschap problemen zwaar kunnen wegen op je geest, bedenk dan dat er is veel dat je kunt doen om een ​​gezonde zwangerschap te bevorderen. Rekenen op uw zorgverzekeraar om u te helpen de beste beslissingen voor u en uw baby.

Zie ook